Μετάβαση στο περιεχόμενο

anassimai

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

anassimai's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. αρκετα μεγαλη διαφορα.τα αργοτεμαχια ειναι μετατοπισμενα κατα 50 μετρα σχεδον ενω με το arcgis εκανα γεωαναφορα την εικονα του google earth και το shapefile του υπαατ πεφτει σχετικα καλα.παντως δεν με ενδιαφερει να το κανω με αλλο προγραμμα απλα δεν ξερω πως να κανω ψηφιοποιηση τα αγροτεμαχια γιατι δεν ξερω πως χωριζονται τα αγροτεμαχια.δηλαδη δεν ξερω αν ειναι ενα αγροτεμαχιο ή δυο. ειμαι αρκετα ασχετη.................αλλα προσπαθω να μαθω.σας ευχαριστω παντως ολους
  2. lambroskal το δοκιμασα αυτο που μου ειπες με το autocad και το plex earth αλλα εικονα μου εχει μεγαλη διαφορα με το shapefile των ενοτητων του υπαατ................θα βρω αλλο τροπο!!!!!!!!??????????
  3. τα παιδια δεν μιλουσαν σε εμενα αλλα σε εναν αλλον που ειχε αφησει ενα μηνυμα.οσο αφορα για το autocad δεν μπορω να κανω κατι τετοιο γιατι δεν θυμαμαι πως δουλευει ασε που ο καθηγητης μου το θελει απο το arcgis. σε ευχαριστω παντως παρα πολυ για την βοηθεια.
  4. χαιρετε. εχω ενα προβλημα και αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει θα ημουν ευγνωμων. θελω να ψηφιοποιησω αργοτεμαχια απο το google earth με το arcgis αλλα δεν ξερω πως ακριβως γινετε γιατι με μπερδευει και ενα shapefile που εχω με τις ενοτητες του υπαατ.ευχαριστω εκ των προτερων και ζητω συγνωμη αν παραβιασα καποιον κανονα του forum.
  5. γεια σας. να ρωτησω και εγω κατι μιας και ειμαι λιγο ασχετη.........εχω αναλογικο χαρτη ο οποιος ειναι σε hatt και θελω να τον γεωαναφερω σε εγσα 87 μπορει να βοηθησει καποιος?????????ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.