Μετάβαση στο περιεχόμενο

kapa272

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

kapa272's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κατασκευή αγωγού. Έχει δλδ διαφορά αναλόγως τις εργασίες? Αυτό κανείς δε μου το έχει αναφέρει
  2. Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν με την αίτηση στο Δασαρχείο για έγκριση εργασιών σε δασική έκταση. Η προσπάθειά μου να επικοινωνήσω με κάποιον υπέυθυνο στην υπηρεσία και να με διαφωτίσει πάνω σε αυτό το ερώτημά μου έχει αποβεί πλήρως αποτυχής. Υπάρχει καποιος που να γνωρίζει την απάντηση? Ευχαριστώ πολύ.
  3. ΚΑλησπέρα σε όλους! Είμαι αρχιτέκτων μηχανικός, θέλω όμως να υποβάλλω ένα ερώτημα όχι και τόσο σχετικό με το δικό μας επάγγελμα. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με διαφωτίσει υπεύθυνα πάνω στο τί διακιολογητικά χρειάζεται για να υποβάλλει κάποιος αίτηση για έγκριση εργασιών σε δαική έκταση στο Δασαρχείο? Παρατήρηση: Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  4. καλησπέρα σε όλους, μάλλον θα σας φανεί χαζή η ερώτησή μου αλλά.. μόλις σήμερα άνοιξα το archicad για να προσπαθήσω λιγάκι να το δουλέψω, χωρίς να γνωρίζω κάποιον που να το χρησιμοποιεί και να μπορεί να με βοηθήσει. Εντελώς άσχετη λοιπόν με το πρόγραμμα, ανακαλύπτω διάφορα αλλα έχω κολλήσει σε κάτι που μάλλον είναι απλό έως γελοίο για τους χρήστες του: πως μπορώ να ορίσω μήκος τοίχου? ξεκινάω να τον σχεδιάζω ξεπατικώνοντας ένα σχέδιο dwg αλλά μου βγάζει μόνο το πάχος του με αποτέλεσμα ο τοίχος να γίνετια γιγάντιος!! αν κάποιος μπορεί ας μου δώσει τα φωτα του.. ευχαριστώ!! Παρακαλώ αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας! Ευχαριστώ, ilias
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.