Μετάβαση στο περιεχόμενο

KOSTIKAS

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

KOSTIKAS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Brasco και ΤΕΟ ετσι ειναι τελικα , αυτο μου ειπαν και απο το υπεχωδε .αν απαιτειται για την εργασια εκδοση αδειας - σκαλωσια- τοτε δεν θεωρειται περαιωθεν το εργο. χιλια ευχαριστω.
  2. και εγω την ιδια αποψη εχω αλλα περιμενω εγγραφη απαντηση απο την πολεοδομια που μαλλον δεν συμφωνει.παντως thanks ss-sk
  3. Ηθελα να ρωτησω αν καποιος συναδελφος μπορει να μου πει αν εχω το δικαιωμα να μην δωσω υπ. δηλωση για περαιωση εργου οταν δεν εχουν γινει καθολου εξωτερικες βαφες στο κτηριο.ΑΝ ναι που μπορω να ανατρεξω νομοθετικα?
  4. σε περιπτωσεις οπου εχεις κοινοχρηστη σκαλα τοτε πας με 1.2 .στις αλλες περιπτωσεις πας με 0.9. ΔΕΝ πρεπει να ξεχνας να υπολογιζεις το πλατος σαν διαδρομη εξοδου κινδυνου (πυροπροστασια ) . ετσι ενω σε μια μαιζονεττα αρκει 0.90 σαν εσωτερικη σκαλα σε περιπτωση γραφειων υπολογιζοντας το αριθμο ατομων να μην επαρκει το πλατος 0.90και να πας σε 1.2. το ιδιο και με τις οδευσεις διαφυγης στις σκαλες κινδυνου.
  5. ναι .η δικηγορος πριν τελειωσω μου υπενθυμησε οτι περιμενουν και αλλοι.στο τελος μου ειπε οτι δεν ξερει τι να με συμβουλευσει.
  6. παιδια οπως ειπε ο φιλος ss k προσθετεις αρχιτεκτ.προεξοχη πανω στο μπαλκονι.δηλαδη βγαινει ο εξωτερικος τοιχος και κατασκευαζεις νεο που παταει πανω στον εξωστη (με γυψοσανιδα).φυσικα με ολες τις απαγορευσεις οτι δεν θα γινει κουζινα κλπ. ευχαριστω ολους σας για την συμμετοχη. η ερωτηση ηταν οτι ναι μεν θεωριτικα επειτρεπεται αλλα στην πραξη το (παιρναει) η πολεοδομια?
  7. Ηθελα να ρωτησω αν σε παλαιο, 1989 , κτισμα ,υποτιθεστω οτι στατικα στεκει ,μπορεις να κανεις υπερβαση στον σ.δ. με 40 σε υπαρχον εξωστη .Θεωρητικα δεν υπαρχει εμποδιο αλλα ηθελα να μου πειτε αν καποιος εχει εμπειρια στο θεμα.Καθε υποδειξη ευπροσδεκτη .Ευχαριστω εκ των προτερων.
  8. Αλλα θελει παλι γκαραζοπορτα,οχι τελειως ανοιχτο.
  9. Nαι αναφερομαι σε επιβλεψη .Ο (συναδελφος) β΄μηχανικος ειχε υποβαλει στην πολεοδομια αμοιβη την δικη του και την δικη μου μαζι πριν μου ζητηθει η παραιτηση.Φυσικα και εκανα λαθος που την εδωσα. Το ζητημα δεν ειναι να τα βαλω με τον (συναδελφο) γιατι δεν με ενδιαφερει ,το θεμα ειναι αν μπορει να κινηθει νομικα εναντιον μου με πιθανοτητες επιτυχιας ο ιδιοκτητης ,για την κατα την γνωμη του καθυστερηση απο περσυ ,την στιγμη που ακομη και σημερα αρνειται να καταβαλει την αμοιβη και την στιγμη που και ο αλλος μηχανικος μπορει να τον ενημερωσει ανα πασα στιγμη για το ποσο που πρεπει να καταβαλει σαν αμοιβη για να ξεκινησω τις διαδικασιες τελικης θεωρησης. προς φιλο dada : δυστυχως με τους δικηγορους ισχυει το ρητο ου μπλεξεις.την επομενη φορα και γιαχατρι υγειας θα ζητω υπευθυνη δηλωση.
  10. Συναδελφοι εχω το εξεις προβλημα: τον προηγουμενο ιουλιο προ της αλλαγης των αμοιβων σε ενα εργο οπου ημασταν 2 μηχανικοι +ηλεκτρολογο μετα απο 10 χρονια(ναι 10)μου ζητηθηκε η παραιτηση μου απο τον ιδιοκτητη μεσω του β΄μηχανικου ,και ενω το εργο ειχε τελειωσει.Λογω προστρηβων που ειχαμε την εδωσα .Οταν γυρισα μεσα αυγουστου, εμαθα οτι η παραιτηση δεν εγινε δεκτη και επρεπε να μου καταβληθει η αμοιβη αλλα με τα νεα δεδομενα .Ο ιδιοκτητης ειχε κανει αιτηση στην πολεοδομια τον Μαϊο χωρις να με ενημερωση ,ειναι σε αλλη πολη. Τον Σεπτεμβρη του εδωσα τις νεες αμοιβες και τους κωδικους αλλα δεν τα πληρωσε .τωρα μου ξαναστειλε εξωδικο ειδοποιηση και το ιδιο βιολι παλι.μονο που τωρα με απειλη με δικαστηριο.ΤΙ να κανω ?μια λεπτομερεια τον Μαιο ο β' μηχανικος ειχε βγαλει αμοιβες για ενα μηχανικο και τον μηχανολογο μονο.Καθε βοηθεια ,γνωμη ,εμπειρια επι του θεματος δεκτη και ευχαριστω εκ των προτερων.
  11. -Υπάρχει πραγματική οικονομική κρίση? Nai χρηματοοικονομικη δημιουργημα τραπεζιτων. -Υπάρχει λυση? ΝΑΙ οταν επιτυχουν οι τραπεζιτες τους πολλαπλους τους στοχους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.