Μετάβαση στο περιεχόμενο

Stamatis Kiametis

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Stamatis Kiametis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα να μου συστησει καποιος ενα τεχνικο γραφειο στην Αθηνα για την μελετη μιας προσθηκης οροφου ελαφρυου τυπου κατασκευης διωτι το υπαρχων κτιριο ειναι παλιο (πριν το 1980) σε καλη κατάσταση και υπαρχει περιορισμούς ως προς την κατασκευή ορόφου. Το υπάρχων κτιριο είναι ισόγειο 140τ.μ με υπόγειο και θέλουμε να προσθεσουμε έναν όροφο ακόμα. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  2. Ευχαριστω για τις συμβουλες, καταλαβα τι εχει παιχτει. Λυση υπαρχει με καποιο εγγραφο να λυθει το προβλημα ή το καιμε το αγροτεμαχιο και παμε δικαστικα?
  3. Σωστα, υπαρχει και αλλο αγροτεμαχιο ξεχωριστο σε διαφορετικο μερος που ειναι 4,7 στρ και δεν εχει να κανει με εμενα. Τα συμβολαια μπορουν να αλλαχτουν τωρα και να αναφερουν οτι τα συμβολαια του '64 και του '65 συνενωθηκαν πριν το'03?
  4. Δεν αναφερεται καπου στο συμβολαιο για το πως ή ποτε εγιναν οι συνενωσεις. Το μονο που αναφερει ειναι οτι εμφανιζεται ως εχει απο τον Δεκεμβριο του 2014. Το μονο που αναφερει παρακατω ειναι οτι το εν λογω αγροτεμαχιο προεκυψε απο τα συμβολαια του 1964 και 1965.
  5. Σε αλλο τοπογραφικο φαινεται ως αγροτικη οδος... οντως η συμβολαιογραφος δεν αναφερεται στο ΑΗ πουθενα...
  6. Οπως σωστα αναφερθηκε, ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος και ιδιοκτητης του αγροτεμαχιου. Προσπαθω να οικοδομησω στο οικοπεδο αλλα μπλεκω σε αυτο που προανεφερα και ενω ο τοπογραφος μου λεει οτι 99,9% χτιζει η πολεοδομια το εκοψε. Επισυναπτω τη δηλωση Ν651/77 και μερικα αλλα που ισως βοηθησουν. Την διαθηκη δεν την εχω, μονο την γονικη παροχη εχω. Επειδη δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος ζητω την κατανοηση σας.
  7. Καλησπέρα κι από εμένα Προσπαθώ να βγάλω αδεια οικοδομησης σε ένα γήπεδο εκτός σχεδίου που αγόρασα το 2020 ως αρτιο και οικοδομήσιμο με επιφάνεια 5760m με 21 μετρα φάτσα σε αγροτική οδο. Η πολεοδομία μου απέρριψε το αίτημα γιατί το οικόπεδο προέρχονταν από δυο συμβόλαια του 1963 και 1964 με 3,7 στρ το ένα και 2,06 στρ το δεύτερο και συνενωθήκαν το 2016 όταν απεβίωσε ο προκάτοχος τα άφησε κληρονομιά στον γιο του και το πούλησε σε εμένα ως ένα ενιαίο αρτιο και οικοδομήσιμο το 2020. Τι μπορώ να κανω στην προκείμενη περίπτωση? Επικαλέστηκα την απόφαση του δικαστηρίου αλλά ο διευθυντής της πολεοδομίας είναι ανένδοτος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.