Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θοδωρής 1991

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Θοδωρής 1991

  1. Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!Πήγα στο δήμο όπως προείπα και τους ρώτησα για την προκήρυξη και είχα ακριβώς αυτή την απορία!αφού το χωράφι είναι δικό μου πως θα γίνει προκήρυξη;!και μου είπαν ότι βγήκε ένας νόμος το 21 το Νοέμβριο αν θυμάμαι καλά που λέει ότι ακόμα και σε ιδιωτικό χώρο πρέπει να βγει προκήρυξη!ίσως να ήταν πιο εύκολο να "νοικιάσω"τη παραλία και να βάλω τη καντίνα εκεί;επίσης αν αγοράσω μια καντίνα με έγκριση τύπου δηλαδή δε μπορώ να τη λειτουργήσω δηλαδή σύμφωνα με το Δήμο; ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα
  2. Καλησπέρα!θα ήθελα να βάλω μια τροχήλατη καντίνα στο χωράφι μου που είναι δίπλα στη θάλασσα!το χωράφι είναι εκτός σχεδίου δεν είναι ούτε ένα στρέμμα και είναι μη οικοδομήσιμο!γνωρίζετε αν είναι εφικτό να γίνει;ρώτησα στο δήμο αλλά μου είπαν ότι έχει αλλάξει ο νόμος και ότι για να το κάνω αυτό πρέπει να γίνει προκήρυξη από το δήμο!τους εξήγησα ότι είναι ιδιωτικό το χωράφι αλλά δεν άλλαξε κάτι!επίσης υπάρχει δημόσιος δρόμος που καταλήγει στη παραλία αλλά είναι στα 50 μέτρα από το χωράφι και καταλήγει στη παραλία όπως προείπα και όχι στο χωράφι μου!το ψάχνω πολύ καιρό δε βγάζω άκρη!σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.