Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κώστας gr

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ο μηχανικός μου είπε να βάλω δύο μεταλλικά δοκάρια, το οποία θα βιδωθουν πάνω στα υπάρχοντα δοκάρια. Η τοποθέτηση τους θα γίνει ένα δεξιά και ένα αριστερά της τρύπας. Και ένα τρίτο κάθετο μεταξύ τους. Πώς σας ακούγεται αυτό? Το πλάτος του διαμερίσματος είναι 5 μέτρα.
  2. Δεν πρόκειται για πολυκατοικία. Ισόγειο και όροφος ιδιοκτησίας μου.
  3. Το άνοιγμα που φαίνεται στον ξυλοτυπο το έχω σχεδιάσει με το χέρι εγώ για διευκόλυνση σας. Είναι οι διαστάσεις του άνοιγματος για την τοποθέτηση της σκάλας.
  4. Καλησπέρα σας, Πρόκειται για ιδιοκτησία μου και δεν υπάρχει σύσταση οριζόντιων ιδιοκτησιών. Δεν μιλάμε για πολυκατοικία. το κτήριο αποτελείται από ισόγειο και όροφο. Αυτό που θα ήθελα είναι η γνώμη σας, σχετικά με το αν γίνει η τρύπα, τι θα χρειαστεί κατά την τεχνική σας κατάρτιση, ώστε αυτό να είναι ασφαλές. Καλησπέρα σας, Πρόκειται για ιδιοκτησία μου και δεν υπάρχει σύσταση οριζόντιων ιδιοκτησιών. Δεν μιλάμε για πολυκατοικία. το κτήριο αποτελείται από ισόγειο και όροφο. Αυτό που θα ήθελα είναι η γνώμη σας, σχετικά με το αν γίνει η τρύπα, τι θα χρειαστεί κατά την τεχνική σας κατάρτιση, ώστε αυτό να είναι ασφαλές
  5. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα, θέλω τη γνώμη σας σχετικά με διάνοιξη στην πλάκα για εσωτερική σκάλα. Οι διαστάσεις είναι αυτές στη φωτογραφία του Ξυλοτυπου. Θέλω να ακούσω κάποιες γνώμες σχετικά με το πόσο ασφαλές θα ήταν να γίνει μια τέτοια τρύπα και φυσικά τη ενίσχυση θα χρειάζονταν. Επίσης θα ήθελα να αποφύγω εσωτερικές κολώνες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ. Θέλω απλά γνώμες, για να δω αν αξίζει να προχωρήσω σε τέτοια ενέργεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.