Μετάβαση στο περιεχόμενο

iordanikos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

iordanikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς οι λέξεις ,σχεδίαση, προγραμματισμός, είναι λίγο άγνωστες λέξεις στην κατασκευή πολυκατοικιών. Εδώ υπερισχύει το γρήγορα να τελειώνουμε. Τέλος πάντων, στο ένα υπνοδωμάτιο δεν υπάρχει άλλος εξωτερικός τοίχος παρά μόνο ο Νότιος. Στο δε δεύτερο υπάρχει άλλος ένας εξωτερικός και βλέπει ανατολικά αλλά και εκεί δεν μπορεί να μπει. Τα δωμάτια έχουν μόνο μια μπαλκονόπορτα που βλέπει στον Νότο.
  2. Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθειά σας στο παρακάτω ερώτημα: Σε 2 υπνοδωμάτια ενός διαμερίσματος, τα οποία έχουν νότιο προσανατολισμό, μπορώ λόγω έλλειψης χώρου δίπλα στις μπαλκονόπορτες να τοποθετήσω τα σώματα οπουδήποτε αλλού μέσα στο δωμάτιο(σε εσωτερικό τοίχο) πετυχαίνοντας ταυτόχρονα σωστή θέρμανση του χώρου? Γνωρίζω ότι κανονικά δεν είναι ότι καλύτερο αλλά ποντάρω στον νότιο προσανατολισμό και στην περιοχή (Κρήτη). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.