Μετάβαση στο περιεχόμενο

JowMikas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας. Αύριο έχω ραντεβού.
  2. Η μόνη χρήση που θα έχει ένα μέρος του ακινήτου 30% του χώρου θα είναι με ΚΑΔ 96041000 χώρος ευεξίας. Έδρα και ένα όργανο EMS. Μου έχουν πει ότι δε χρειάζεται άδεια γυμναστηρίου. Το κάνω και στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες. Έχω μαύρα μεσάνυχτα. Μόλις μίλησα με τράπεζα. Ισχύει αυτό που λέτε. Για χώρο 104 Τμ μπορείτε να μου πείτε +- το κόστος για αλλαγή χρήσης σε οικία? Όχι ακριβώς. Περίπου. Ισόγειο. 104 τμ. Μπουρνάζι.
  3. Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Πρώτο βήμα θα μιλήσω με τον λογιστή μου. Μήπως υπάρχει κάποιος οικονομικός μηχανικός να δει τα σχέδια κατόπιν ραντεβού με τον μεσίτη κ τα σχέδια? Περιοχή Μπουρνάζι βρίσκεται ο χώρος. Ευχαριστώ πολύ.
  4. (Το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλησπέρα σας. Καταρχάς ζητώ συγνώμη αν μπήκε σε λάθος θεματολογία. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια επαγγελματική στέγη και να την χρησιμοποιήσω ως Οικία ως έχει. Χωρίς να αλλάξω κάποια άδεια. Η ερώτηση μου είναι μπορώ να το κάνω? Τα έξοδα σε ρεύμα νερά τηλέφωνα είναι το ίδιο?? Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω?? Δώστε μου όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε γιατί είμαι μπερδεμένος. Το ακίνητο θα παρθεί με στεγαστικό δάνειο. Σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.