Μετάβαση στο περιεχόμενο

Timotheos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Timotheos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ερώτηση για εκπόνηση πτυχιακής ηλεκτρολόγου. Μετά από 40 κύματα έμαθα να υπολογίζω το μανομετρικό αλλά όσο αναφορά την παροχή? Λέβητας ισχύος 135.000Kcal[/u] 1) Δισωλήνιο σύστημα 15.000 Kcal 2) Παροχή πρός Κ.Κ.Μ. 70.000 Kcal 3) Boiler 29.000 Kcal και τα ρέστα Εφεδρεία Για να διαστασιολογήσω όσο αναφορά την παροχή στους παραπάνω (3) κυκλοφορητές θα πρέπει να διαιρώ την εκάστοτε παροχή πρός 15000 (η οποία είναι η διαφορά θερμοκρασίας προσαγωγής-επιστροφής Χ1000) για να έχω (m^3/h)? Επίσης, άν υπάρχει μία μέση τιμή για διαφορά θερμοκρασίας σε σε μία Κ.Κ.Μ και boiler θα ευχαριστούσα ιδιαίτερα όποιον προθυμοποιούνταν να απαντήσει.
  2. Είναι η πρώτη μου δημοσίευση-ερώτηση στο Φόρουμ θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν σαφέστερος, αν κάνω κάποιο λάθος. Be gentle Ερώτηση: Κάνω την πτυχιακή μου και ένα κομμάτι αυτής περιλαμβάνει θέρμανση, μετά την μελέτη θερμικών απωλειών το δισωλήνιο μου δημιουργεί κάποια προβλήματα όσο αναφορά τις τριβές εξαρτημάτων(είναι έως και μηδενικές). Απο την βιβλιογραφία ξέρω( ότι υπολογίζουμε τον ποιο απομακρυσμένο κλάδο και βάση αυτού υπολογίζουμε σωληνώσεις κτλ. Στο adapt οι υπολογισμοί γίνονται κλάδο προς κλάδο. Άρα: κάθε φορά που προχωράμε στον επόμενο κλάδο πρέπει να συμπεριλάβουμε και τα εξαρτήματα που προηγούνται ή το πρόγραμμα το κάνει αυτόματα; π.χ. κλάδος 1.2- 6 γωνίες 90 μοιρών, 1 βάννα κλάδος 2.3 - 4 γωνίες 90 μοιρών, 1 βάννα τα στοιχεία του κλάδου 1.2 πρέπει να εισαχθούν ξάνα στον κλάδο 2.3; δλδ κλάδος 2.3 - (6+4=10) γωνίες 90 μοιρών, (1+1=2) βάννες
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.