Μετάβαση στο περιεχόμενο

Whatevawalk

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Προφανώς έχω σκεφτεί ηλεκτρολόγων Πάτρα, αλλά δεν με ενθουσιάζει τόσο το πρόγραμμα σπουδών της όσο των Πολιτικών. Επίσης το πανεπιστήμιο της δεν έχει τόσες διασυνδέσεις και γνωριμίες για μεταπτυχιακά όσο έχει της Αθήνας. Από την άλλη πλευρά, κανένα επάγγελμα του μηχανικού δεν έχει αποκατάσταση στην Ελλάδα, ειδικότερα αν συμβιβαστείς μόνο με το πτυχίο της σχολής σου. Πάντα θα χρειαστεί μεταπτυχιακό σε οποιοδήποτε κλάδο και εγκατάσταση στο εξωτερικό, η οποία φαίνεται σχεδόν βέβαια. Θα πάω πρώτο έτος πολιτικών Αθήνα και αν δε με τριγκαρει η σχολή τόσο όσο νομίζω, θα χρησιμοποιήσω το 10% για ηλεκτρολόγων Πάτρα. Γενικότερα αυτό που θα παίξει ρόλο στο μέλλον μου είναι το μεταπτυχιακό σε έναν από τους κλάδους των πολιτικών μηχανικών, με τον οποίο θα ασχοληθώ. Αν σου αρέσει κυρίως η πληροφορική και ο προγραμματισμός, τότε σου συστήνω ηλεκτρολόγων Πάτρα.
  2. Πρόσφατα τελείωσα πανελλήνιες, και λόγω του συγκεκριμένου αριθμού μορίων που έβγαλα, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα να περάσω σε μια εκ των δύο σχολές: Πολιτικών μηχανικών ή μηχανολόγων. Γνωρίζω και τα δύο αντικείμενα πραγμάτευσης στις συγκεκριμένες σχολές, απλά δεν γνωρίζω αν αξίζει να θυσιάσω την σχολη πολιτικών μηχανικών(Αθήνα) για αυτή των μηχανολόγων (Πάτρα). Λαμβάνοντας την μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση και των δύο, τι πρέπει να επιλέξω ; Έγινε διόρθωση στο προφίλ σου Επάγγελμα Φοιτητής Όταν εισαχθείς στην σχολή που θα επιλέξεις φρόντισε να συμπληρώσεις και την Ειδικότητα Didonis
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.