Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kobe

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Kobe

  1. Με πρόλαβες, με πρόλαβες. Για λίγο ακόμα θα είναι πάνω η έρευνα, μιας και πλησιάζω στον επιθυμητό αριθμό απαντήσεων
  2. Πέτυχε το δεύτερο μήνυμα μου ε; Μου την πέσατε κάμποσοι ακόμα, μωρέ μπράβο αυτό το site (να μη σας ...παινέψω και λίγο; ). Εννοείται ότι θα σας αναφέρω στις ευχαριστίες της εργασίας
  3. Μήπως ...υπάρχει κανείς που δεν το είδε;;; Αν και δεν έχω παράπονο μεταξύ μας, μαζευτήκατε αρκετοί μηχανικοί από εδώ
  4. Καλημέρα σε όλους! Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πραγματοποιώ μια διπλωματική εργασία αυτήν την περίοδο, στα πλαίσια της οποίας ενδιαφέρομαι να προσεγγίσω (και) μηχανικούς για να συγκεντρώσω -μέσω ενός online ερωτηματολογίου - ορισμένα στοιχεία για το χώρο του επαγγελματικού βιβλίου. Το ερωτηματολόγιο προς συμπλήρωση και όλες οι λεπτομέρειες της έρευνας είναι στο παρακάτω link: http://www.smart-survey.co.uk/v.asp?i=11258cvtro Είναι εύκολη στη συμπλήρωση της, δε θα σας πάρει παραπάνω από 5 λεπτά. Ελπίζω να μην κάνω κατάχρηση του χώρου σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά, θα είμαι εδώ για τυχόν διευκρινήσεις, ελπίζοντας ότι θα με βοηθήσετε, μιας και δεν έχω -είναι η αλήθεια- εύκολη πρόσβαση σε μηχανικούς και μάλιστα κάθε χώρου!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.