Μετάβαση στο περιεχόμενο

Giannis Argiros

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Έχετε απόλυτο δίκιο, το θέμα είναι ότι στο νησί είναι δύσκολο να βρεις μηχανικό που να είναι και γνώστης των μονώσεων. Από Αθήνα για να έρθει κάποιος είναι δύσκολο και το κόστος μεγάλο.
  2. Καλησπέρα σε όλους Σε μονοκατοικία σε νησί 200m από την θάλασσα φέτος τον χειμώνα εμφανίστηκε σε 2 σημεία υγρασία, (το ένα σημείο στο ταβάνι και το άλλο σημείο σε τοίχο, ξεκινάει από το ταβάνι και κατεβαίνει 20εκ προς τα κάτω). Το σπίτι είναι κατασκευής του 1974, η ταράτσα είναι περίπου 150m2, δεν έχει καθόλου ρήσεις με αποτέλεσμα να κρατάει νερά σε 4-5 σημεία. Η πλάκα από την κάτω πλευρά έχει το λευκό το φελιζόλ και από πάνω τίποτα. Τα περισσότερα συνεργεία που ρώτησα μου πρότειναν μόνωση με ασφαλτόπανα. Θα ήθελα την άποψή σας ποια είναι η καλύτερη λύση για μόνωση 1. Αφρομπετόν για δημιουργία ρήσεων και ασφαλτόπανα (που μου πρότειναν οι περισσότεροι) 2. Durosol Light Roof 3. Κάτι άλλο που έχετε να προτείνετε Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.