Μετάβαση στο περιεχόμενο

θανασηςΑ

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Υδραυλικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. εχουμε κανει με τον γειτονα μια τρυπα απ εξω για να τον αδειαζουμε, και να φευγει και μεθανιο για να εκτονωνεται, πιστευω πως βοηθαει στο να μειωση την πιθανοτητα για βραδυφλεγης βομβα, ποιο πολυ φοβομουν για τα τοιχωματα μην υποχωρησουν και μου πεσει το σπιτι. θα ενημερωσω και το μηχανικο μου οταν ερθει (θα ειναι εκτος Ελλαδας για κανα μηνα) και βλεπουμε. Ευχαριστω για της απαντησεις.
  2. το θεμελιο μπετο και χωμα εχει υψος απο τo βοθρο περιπου στο 1.2 m
  3. πριν 30+ χρονια απ οτι μου ειχε πει η μητερα μου ειχαν ριξει μεσα στο πηγαδι Κιουγκια και απο πανω ειχαν αφισει μονο μια τρυπα για αναμονη (για τι σωληνα του βοθρου) και απο πανω απο το πηγαδι επεσαν τα θεμελια του σπιτιου (μονοκατικια) ο βοθρος βρισκετε ενα μετρο απο την μια εκ των τεσσαρων γωνιων το 80% σχεδον ειναι κατω απο το σπιτι μου.
  4. Καλησπερα. Οταν υπαρχει βοθρος (πηγαδι) κατω απο κατοικια σε γωνια κατω απο το πεδιλο συγκεκριμενα, και μετα απο καποια πλημμυρα γεμισει λασπη και σταματισουν να κατεβενουν τα νερα με αποτελεσμα να γεμιζει συχνα με λυματα, υπαρχει κινδυνος για το μπετο του σπιτιου η κινδυνος για το σκυροδεμα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.