Μετάβαση στο περιεχόμενο

Christina.T

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόσο έχουν αλλάξει τη ζωή μας σε αυτό το σπίτι. Θεωρούν πως ξόδεψαν όλα αυτά τα χρήματα για να χτίσουν κι έτσι πρέπει να απολαύσουν με τον τρόπο που θέλουν το σπίτι τους. Δεν είναι τόσο οι ώρες κοινής ησυχίας- με κάποιες εξαιρέσεις -το πρόβλημα είναι όλες οι υπόλοιπες. Είναι σαν να έχεις οχλαγωγια μόνιμη μέσα στο σπίτι. Ο θόρυβος πολύ σωστά είναι αεροφερτος και ίσως έχει να κάνει και με την υψομετρική διαφορά; Είναι πιο ψηλά η βεραντα τους από τη δική μας. Οποτε αν κάποια στιγμή χτίσουμε ένα καινούριο σπίτι και βγάλουμε βεραντα πιο ψηλά ισως να μην έχουμε τόσο πρόβλημα. Αυτό βέβαια είναι ένα πολύ μελλοντικό πλανο επειδή το σπίτι είναι 52 ετων. Μέχρι τότε τι γίνεται είναι το θέμα!
  2. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Εδώ και τρία χρόνια έχτισε κάποιος δίπλα μου στο όριο του οικοπέδου μια μονοκατοικία. Έχει βεράντες και μπροστά και πίσω οι οποίες στο πλάι ειναι ανοίγματα προς το κηπο μου. Το παράθυρο του δωματίου μου είναι 1.5 μετρο απο το οριο και την μπροστινή βεραντα τους. Το προβλημα ειναι οτι οι άνθρωποι δεν μιλάνε, φωνάζουν. Έρχονται μόνο το καλοκαίρι αλλά και οι μεγάλοι και τα παιδιά μιλάνε πολύ έντονα. Επίσης βγάζουν τηλεοραση στη βεραντα! Ματσ, ελληνικες ταινιες και σεφερλη ακουω τα βραδια.Εμένα η βεραντα μου αχρηστεύτηκε μπορώ να κάτσω μόνο με ηχείο με μουσική να σκεπάζει κάπως τις φωνές τους και την τηλεοραση. Η να εχω καθε βραδυ καλεσμενους να μιλαμε κι εμεις για να μην τους ακουμε.Αλλιώς είναι ανυπόφορη η κατάσταση. Και φυσικά αν δεν μαζευτούν μεσα δεν μπορώ να πάω για ύπνο. Γύρω στις 12 μαζεύονται αφού βγήκα και έκανα ένα σουτ πέρυσι στις 12 όταν άρχισε το πιτσιρίκι να παίζει μπάσκετ. Φέτος τους πήρα ένα μόνο τηλέφωνο ένα βράδυ που έπαιζε πολύ δυνατά η τηλεόραση. Την χαμηλωσαν αλλά άκουσα αφού ακούω τα πάντα ότι "είναι καλοκαίρι δεν καταλαβα, σπίτι μου ειμαι"! Έχω χάσει τον ύπνο μου από το στρες. Τι μπορώ να κανω; μπορώ να σηκώσω τοίχο να κλείσω τη βεραντα τους;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.