Μετάβαση στο περιεχόμενο

CtPas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Αγαπητοί μου κύριοι, σας ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα. Τώρα όμως είμαι 100% σίγουρος για αυτά που μου είπατε. Τις ευχές μου για υγεία και ευτυχία
  2. Σε αυτά τα σώματα, το ζεστό νερό μπαίνει από πάνω, σωστά? Έτσι εννοώ όπως είναι στη μάνα μου. Αν δε χρησιμοποιήσουμε αυτό το σύστημα με τη μεταλλική σωλήνα, πώς θα γίνει η σύνδεση? Μπορώ να έχω ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα?
  3. Τέλεια. Μία τελευταία επιβεβαίωση για να το προχωρήσω. Επισυνάπτω δύο φωτογραφίες από το σύστημα. Είναι της μάνας μου και είναι ακριβώς ίδιο με το δικό μας. Όπως είπα, κάθε σώμα έχει το δικό του ζεύγος. Φίλε antloukidis, να υποθέσω λες κάποια από το 1 ή το 2 link με την προϋπόθεση ότι υπάρχει ήδη το υπόλοιπο σύστημα? Αν τα σώματα είναι σκέτα, δεν έχει τοποθετηθεί τίποτα προς το παρόν, κάνει και το 3 link και έχει μέσα τα πάντα, ότι χρειάζομαι για να τοποθετήσω ένα σώμα? Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας.
  4. Τέλεια, σαφέστατη εξήγηση. Ναι λοιπόν, ο αριθμός των ζευγών είναι ίδιος με των σωμάτων, άρα ξεκάθαρα έχω δισωλήνιο. Αν σώματα πάρουμε ας πούμε τα splendid (δε θα μου βάλει αυτά, αλλά ακόμα το συζητάμε), που λένε στα χαρακτηριστικά τους "εξωτερικού βρόγχου, με 4 οπές (πάνω, κάτω, αριστ, δεξιά), τι θερμοστατική κεφαλή μπορούμε να βάλουμε? Χρειάζεται κάτι σαν αυτά που linkara παραπάνω? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και την κατανόηση.
  5. Καλημέρα σε όλους. Ρώτησα σε ανοιχτό θέμα, αλλά επειδή δεν είχα ξεκάθαρη απάντηση και νομίζω ότι είναι ένα θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι΄ άλλους, το ανεβάζω εδώ. Στο σπίτι τώρα θα βάλουμε σώματα. Έχουν πέσει μόνο οι σωλήνες. Κάτω από τον λέβητα έχει έναν πίνακα υδροληψίας (αν τον λέω καλά) και από εκεί φεύγουν ζευγάρια για κάθε σώμα και για το ζνχ. Και καταλήγουν ανά ζεύγος, ο ένας δίπλα στον άλλον, κάτω από το πάτωμα με ύψος 10-15 εκατοστά. Αυτό το σύστημα είναι δισωλήνιο, σωστά? Ο μηχανικός είχε πει ότι πρέπει να μπουν θερμοστατικές κεφαλές (τις έβαλε στο εξοικονομώ), ενώ ο εγκαταστάτης/ υδραυλικός/ μηχανικός (είναι άλλος), μου λέει πως σε δισωλήνιο, δεν μπαίνει θερμοστατική κεφαλή. Ο φίλος antloukidis απάντησε ήδη ότι γίνεται, απλά επειδή δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τον υδραυλικό, χωρίς να είμαι σίγουρος, χρειάζομαι κάτι από τα παρακάτω ας πούμε? Αν κατάλαβα καλά, το δεύτερο και τρίτο προϊόν είναι το ίδιο, αλλά στο τρίτο έχει και τις σωλήνες που χρειάζονται σωστά? https://www.thermovent.gr/el/products/διακοπτησ-θερμοστδιακοσμδισωλδεξια https://www.thermovent.gr/el/products/βαλβιδα-θερμοστατικη-γων-12 https://www.thermovent.gr/el/products/διακοπτησ-θερμ-δισωλ-εξ-βρ Ευχαριστώ πολύ.
  6. βρήκα από ένα θέμα σε άλλο site, αυτά. Μπορεί να μου πει κάποιος αν είναι αυτά που θέλω? Αν κατάλαβα καλά, το δεύτεο και τρίτο προιόν είναι το ίδιο, αλλά στο τρίτο έχει και τις σωλήνες που χρειάζονται σωστά? https://www.thermovent.gr/el/products/διακοπτησ-θερμοστδιακοσμδισωλδεξια https://www.thermovent.gr/el/products/βαλβιδα-θερμοστατικη-γων-12 https://www.thermovent.gr/el/products/διακοπτησ-θερμ-δισωλ-εξ-βρ
  7. Καταρχάς σας ευχαριστώ. Το σύστημα όπως είπα είναι δισωλήνιο και από τον λέβητα, φεύγουν τα νερά για τα σώματα σε έναν πίνακα που χωρίζονται ανά ζεύγος για το κάθε σώμα και το ζνχ κατευθείαν στο δίκτυο του σπιτιού. Μπορεί να γίνει αυτό? Αμ κλείσω όλα τα σώματα, γίνεται να κλείσει όλο το κύκλωμα? Πώς γίνεται ατό?
  8. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Καταρχάς ζητάω συγνώμη αν κουράσω και αν πω καμιά βλακεία, είμαι εντελώς άσχετος, αλλά προσπαθώ να βγάλω μια άκρη πριν γίνει οτιδήποτε. Εξωτερικού βρόγχου εννοώ ότι τα καλοριφερ δεν έχουν ενσωματωμένη κεφαλή. Τα σώματα λοιπον που κοιτάω στο σκρουτζ, έτσι έλεγαν, εξωτερικού βρόγχου. Όπως είπα, στο σπίτι έχουν πέσει μόνο οι σωλήνες. Κάτω από τον λέβητα έχει έναν πίνακα υδροληψίας (αν τον λέω καλά) και από εκεί φεύγουν ζευγάρια για κάθε σώμα και για το ζνχ. Και καταλήγουν ανά ζεύγος, ο ένας δίπλα στον άλλον, κάτω από το πάτωμα με ύψος 10-15 εκατοστά.
  9. Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Μια ερώτηση σας παρακαλώ. Στο σπίτι τώρα θα βάλουμε σώματα. Το σύστημα είναι δισωλήνιο και οι αναμονές για εξωτερικού βρόγχου. Ο μηχανικός είχε πει ότι πρέπει να μπουν θερμοστατικές κεφαλές (τις έβαλε στο εξοικονωμώ), ενώ ο εγκαταστάτης/ υδραυλικός/ μηχανικός (είναι άλλος), μου λέει πως σε δισωλήνιο, δεν μπαίνει θερμοστατική κεφαλή. Τι ισχύει? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.