Μετάβαση στο περιεχόμενο

Alessandradalton

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Alessandradalton

  1. @akis73 Δεν εχει καποια πληροφορια για την σχολη της αρχιτεκτονικη αυτο το site. Ξερετε περισσοτερες πληροφοριες περι του θεματος;
  2. Καλησπέρα, Μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω ποια είναι η αντιστοιχία του πτυχίου μου της αρχιτεκτονικής από την Αγγλία στην Ελλάδα: Architecture Bachelor of Arts (Hons) RIBA Ι (3 χρόνια) και Architecture MArch (Masters) RIBA ΙΙ (2 χρόνια) Σύνολο 5 χρόνια + ένα χρόνο πρακτική (ανάμεσα στα δυο πτυχία) Τελείωσα στο University of Manchester, η σχολή της αρχιτεκτονική είναι η 2η στη Μεγάλη Βρετανία ως ranking και η 8η παγκοσμίως. Τα μαθήματα, όπως σε κάθε πανεπιστήμιο αρχιτεκτονικής στην Αγγλία, είναι πολύ διαφορετικά με τα ελληνικά πανεπιστήμια. Έχω τελειώσει με distinction (First). -Πρέπει να δώσω κάποια μαθήματα; Αν ναι, είναι σε μορφή εξετάσεων; Αν ναι, οι εξετάσεις ειναι αυτοπροσώπως/ γραπτες; -Πρεπει να παρουσιάσω τις διπλωματικές και πτυχιακές μου; -Το πτυχίο αναγνωρίζεται ως Αρχιτέκτονα Μηχανικού; -Υπάρχει περίπτωση να μην αναγνωρίζεται; -Υπάρχει αναλογία του βαθμού μου; Αν ναι, ποια είναι; Οποία απάντηση ή βοήθεια είναι πολύτιμη. Δεν μπορώ να βρω πληροφοριές πουθενά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.