Μετάβαση στο περιεχόμενο

sttpod

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Ηλιουπολη - Αθηνα

sttpod's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κατ' αρχας σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Δηλαδη η πρωτη κινηση πρεπει να ειναι η εγγραφη στην ΕΕΤΕΜ και μετα η εναρξη επιτηδευματος. Σωστα; Η ερωτηση μου για την αδεια ηταν για να σιγουρευτω οτι δεν μου εβγαλαν λαθος αδεια (πολλα γινονται με αυτους, οταν την πηρα εγραφε λανθασμενο αριθμο πτυχιου) και αν επρεπε να γραφει "ηλεκτρολογου υπομηχανικου" ή κατι τετοιο. Αλλα ευτυχως εχω τη σωστη.
  2. Ειμαι καινουριο μελος στο φορουμ, γι' αυτο συγχωρηστε μου αν βαζω το θεμα σε λαθος ενοτητα. Ειμαι πτυχιουχος ηλεκτρολογος μηχανικος ΤΕΙ και δουλευω τα τελευταια δυο χρονια σε εταιρια που αναλαμβανει ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις παντος ειδους. Το ερωτημα μου ειναι μηπως σιγα-σιγα ηρθε η ωρα να ξεκινησω να παιρνω καμμια δικη μου δουλεια. Εχει το ρισκο του, δεν ειναι ευκολο -αλλα δεν ειναι και ακατορθωτο-, και ολοι απο καπου ξεκινανε, γιατι οχι κι εγω. Κοινως προτιμω να παρω το ρισκο και την ενδεχομενη ψυχρολουσια στα 27 παρα αργοτερα. Αν τελικα κανω μια τετοια κινηση, ποιες ειναι οι ενεργειες που πρεπει να ακολουθησω για να μπορω να αναλαβω μια δουλεια και να μπορω να εκδοσω πιστοποιητικο για μια εγκατασταση; Ερωτημα δευτερο: Εχω στα χερια μου σχεδον απο τοτε που πηρα το πτυχιο την αδεια ασκησης επαγγελματος απο το υπουργειο η οποια γραφει "αδεια ασκησης επαγγελματος τεχνολογου ηλεκτρολογου Β' ταξεως". Ειναι η σωστη αδεια, ή πρεπει να βγαλω καποια αλλη; Σας ευχαριστω για το χρονο σας. Οποιαδηποτε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη. Δημητρης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.