Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άννα1

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ποσα συμπλέγματα συσσωρευμένα σε έναν άνθρωπο. Δώστε το iban σας προκειμένου να απαντήσετε σε κάποιον που έχει την ηλιθιότητα να ρωτάει κάτι. Καλή συνέχεια Λαμβάνεις ποινή προσωρινού αποκλεισμού από το φόρουμ για ανάρμοστη συμπεριφορά. Pavlos 33
  2. Σε αυτό ακριβώς διαφωνούσε η μηχανικός που το έλεγξε. Οτι δεν πρέπει να προσμετρόνται τα τμ της θερμομόνωσης.
  3. Έχετε διάθεση να απαντήσετε σε θέματα που δεν σχετίζονται με αυτό που ρώτησα. Αντιθέτως δεν έχετε καμία διάθεση να απαντήσετε "δωρεάν" οπως λέτε, σε θέματα που υποτίθεται είναι της ειδικότητάς σας. Ευτυχώς απαντάν συνάδελφοί σας. Μάλλον έχετε μπει εδώ για να "τη λέτε" στον κόσμο παρά για να βοηθάτε. Ευχαριστώ όπως και να έχει (τους υπολοίπους)
  4. Το αν αμέλησα να βάλω μηχανικό πριν την αγορά γιατί δεν φαντάστηκα οτι μπορεί να υπάρχει ανακολουθία και με δεδομένο οτι θα το ελεγχε και ο μηχανικός της τράπεζας για το δάνειο, αυτό δεν με καθιστά ούτε τσιγκούνα ούτε ηλιθια. Θα το αναλαβει καποιος τωρα...οχι δωρεαν! Απλά ήθελα κι αλλη μια γνώμη γι αυτό σας ρώτησα. Επίσης γιατί απαγορεύεται να κοιτάω το διάγραμμα δόμησης, επειδή δεν ειμαι μηχανικός? Ηρεμήστε λίγο με τις ιδιότητες... Ευχαριστώ πολυ..θα το ελέγξει άμεσα κι αλλος μηχανικός γιατί ο 1ος που ήρθε δεν ηταν επικαιροποιημενος με τους νεους κανονισμους δυστυχως. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη λεπτομεραστατη απάντησή σας. Με βοηθήσατε πολυ!
  5. (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής: Αγόρασα ένα νέο διαμέρισμα του οποίου το διάγραμμα δόμησης λεει για τον όροφο: Εμβαδόν οροφου 107,53 - ΚΛ/ΣΙΟ 15,38= 92,15m² Το συμβόλαιο μου αναφερει οτι αγορασα 106,76m² Ο μηχανικός του κατασκευαστη μου ειπε οτι η διαφορά στα τετραγωνικα προκυπτει απο: 1. τα ερκερ (εμβαδον ερκερ οροφου 13,19m²) 2. Τις θερμοπροσοψεις και 3. Την εσωτερικη κλίμακα. Ειναι ορθο αυτο? Φρόντιζε να βάζεις τονισμό Didonis
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.