Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tetraxasa

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Έχω πρόβλημα με τον τεχνογρανίτη του σπιτιού μου. Το ακίνητο είναι 8 μηνών και είναι μέσα στην εγγύηση που προβλέπει το συμβόλαιο. Ο εργολάβος δεν παραδέχεται ότι έχει πρόβλημα. Επιπλέον, έχει αρχίσει να εμφανίζεται το ίδιο θέμα και σε άλλα σημεία του πάγκου. Έμαθα επίσης ότι ένας γνωστός μου αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα. Θα ήθελα να μου πείτε πού θα μπορούσα να απευθυνθώ για να μπορέσω να πάρω μια έκθεση που να έχει νομική αξία για το δικαστήριο. Επισυνάπτω και μια φωτογραφία. Να επισημάνω ότι τίποτα δεν έχει τοποθετηθεί πάνω στον πάγκο, όπως κάποιο ζεστό σκεύος ή οτιδήποτε άλλο.
  2. ερωτηση ομως στο φρεσκο αερα αν αυτος ειναι χαμηλοτερης θερμοκρασιας με 16 c 69% υγρασια και ερθει σε επαφη με αερα 24c με την ιδια υγρασια βλεπεις οτι πεφτει η υγρασια του εσωτερικου αερα . αυτο συμβαινει γιατι η χαμηλοτερη θερμοκρασια μπορει να κρατησει λιγοτερη σχετικη υγρασια?
  3. 10 cm γραφιτουχα EPS στα καθετα 5 cm xps πατωμα και 15 cm xps οροφη . Θερμογεφυρες εχουν ελαχιστοποιηθει πχ εχουν ντυθει στηθαια οροφης και προβολοι . οι θερμοκρασιες μου γενικως ειναι σταθερες σε μια διακυμανση του εξωτερικου περιβαλοντος απο 12 εως 23 βαθμους κελσιου εγω εχω περιπου 24 βαθμους πανω κατω (διοροφη κατοικια ) οποτε περιμενω μεχρι το επομενο καλοκαιρι για να καταλαβω τι γινεται με το σπιτι και την υγρασια του σας ευχαριστω.
  4. Ναι δουλευουν σωστα βαζοντας ενα αφυγραντηρα κατεβαινει αλλα πολυ αργα και ανεβαινει πολυ γρηγορα παλι . Εγω ρωταω ποσο καιρο ενα καινυοργιο σπιτι να αποβαλλει την υγρασια θελει κανα χρονο ? η περισσοτερο ? τα μπετα συνεχιζουν και βγαζουν μεχρι ποτε ?
  5. Επισης να αναφερω οτι η υγρασια παραμενει η ιδια ανεξαρτητως τι υγρασια ο χωρος εξω ειναι αναμεσα στα 50-59%
  6. Το Parking ειναι ανοικτο εκτος αυτου δεν βγαινει εκει ο εξαερισμος ειναι Push pull της lunos συστημα αποκεντρωποιημενο .
  7. Παραθετω τις θερμοκρασιες και σχετικη υγρασια στο σπιτι και στο parking βρισκεται η εξωτερικη θερμοκρασια . Ειναι διοροοφη κατοικια bedroom Και Babyroom ειναι στον επανω οροφο τα υπολοιπα κατω . επισης θα ηθελα να αναφερω οτι το σπιτι ειναι μονωμενο με 10 cm γραφιτουχα EPS στα καθετα 5 cm xps πατωμα και 15 xps οροφη . Θερμογεφυρες εχουν ελαχιστοποιηθει πχ εχουν ντυθει στηθαια οροφης και προβολοι . Μηπως αυτο εμποδιζει επισης το στεγνωμα του μπετου και βγαινει σαν υγρασια μεσα στο σπιτι.
  8. Ναι ειναι καινουργια κατοικια εχω μπει κανα 3μηνο μεσα υπαρχει εξαερισμος με ανακτηση θερμοτητας σε ολο το σπιτι και εξαερισμος στα μπανια . Ο μηχανικος μου λεει οτι χρειαζεται καποιος καιρος να αποβληθει ολη υγρασια απο τα μπετα. ισχυει κατι τετοιο ?
  9. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω ποια θα είναι η σωστή σχετική υγρασία που θα πρέπει να υπάρχει σε ένα καινούργιο σπίτι . Και αν υπάρχει περίπτωση μεταβολής αυτής της σχετικής υγρασίας μετά από ποσό καιρό γίνεται αυτό . Πχ αυτή την στιγμή υπάρχει 50-60% , σε ένα χρόνο θα έχει άλλες τιμές ; Υπάρχει κάποια μελέτη που δείχνει τι γίνεται με την πάροδο του χρόνου; Βρήκα αυτό ισχύει κάτι τέτοιο ; https://www.nhbc.co.uk/binaries/content/assets/nhbc/homeowners/moving-in/running-in-your-new-home.pdf
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.