Μετάβαση στο περιεχόμενο

katrin829

Members
  • Περιεχόμενα

    34
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από katrin829

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ (ΦΥΣΙΚΗ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΛΠ ΚΛΠ) ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ, 2 ΕΞΑΜΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΠ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΣΟΥ. ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ

  2. καλησπερα.ειμαι φοιτηρια δομικων εργων 3ο ετος και εχω σκοπο του χρονου να μαθω καποιο στατικο η αρχιτεκτονικο προγραμμα.τι θα με συμβουλευατε?

    τι ειναι πιο χρησιμο?στατικο η αρχιτεκτονικο?

  3. παναγιωτη ευχαριστω πολυ.δεν εχω πηξει να σου πω την αληθεια.τα εχω κανει ολα για ολες τισ δοκουσ, υπολογιστικα,κατασκευαστικα,τα παντα.αλλα εκει σκαλωσα.

    σχετικα με "τα κολπα", το υπερ τησ ασφαλειασ το βαζω παντου!ακομα και στα Η/Μ που κανουμε.

  4. του terry ή του Xαρη, του Χάρη μπορει να μην εχει παρει εγκριση ακομη, ειναι και σε msdos, γιατι δεν κατεβαζεις του terry?

     

    αυτο κατεβασα το msdos αλλα κατι δ παει καλα.ειδα και το αλλο νομιζω του τερρυ αλλα αποτι καταλαβα ειναι μεχρι 2 ανοιγματα.ευχαριστω πολυ και συγνωμη που σασ επρηξα.

  5. κατερινάκι, σε ρωτησα κατι που το απαντας με ενα ναι ή ενα όχι:

     

    το ειπε ο καθηγητης ή ο χαμάλης του καθηγητη?

     

    και αν ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του, αυτό μπορώ να το κρίνω και εγώ και όλοι

     

     

    δεν έχει σχεση η κολώνα, βαλαμε έδραση, το προβλημα ειναι αυτο που ειπωθηκε προγενεστερα, ειναι μικρό το μήκος και η δοκός εφελκύεται (αφού ο terry το ελυσε και το επιβεβαίωσε)

     

     

    όχι βρε, αλλά αν ειναι αυτός καθηγητής, εγω postαρω από τα κεντρικα της NASA

     

    αλλά έτσι ειναι, αντι το χρόνο που απαιτείται να υπολογίσεται πλάκες ΜΕ 3 δεκαδικά(!!!!) σας τον αφιέρωνε να σας μάθει γενικές αρχές σχεδιασμού, τότε τα πράγματα θα ήταν αλλιώς

     

    για τα πλαίσια ας μη το συζητήσω καθόλου...... 3 λαλούν και 2 χορεύουν

     

    τελοσπάντων, καλά να'μαστε απλά καταλαβαίνω γιατι πάνε να μας φορέσουν q=nv=1

     

    ο καθηγητησ το ειπε.εγω παντωσ ακρη δεν βγαζω....τι εχουν τα πλαισια?

  6. 3 δεκαδικα???Σε ποια σχολη εισαι??

     

    Πραγματι βγαινει θετικη εκει η ροπη... Θα οπλισεις αναλογα..Δηλαδη οπλισμο κατω...Αλλα μου φαινεται λιγο περιεργο αυτο....

     

    αυτο ομωσ δεν σημαινει οτι εφελκυεται η κολωνα??πωσ γινεται αυτο???

    δηλαδη να το αφησω οπωσ το εχω κανει?

  7. αυτο που βλέπω, δεν το πιστεύω, θεωρώ ότι γίνεται κάποια πλάκα

     

    edit: δεν φταίει το κατερινάκι, τι να σου κάνει, έτσι της είπε ο φωστήρας που κανει το μαθημα (δηλαδή κανάς χαμάλης διδακτορικός που θα βγει στα 40 πρωτη φορά στην πιάτσα και που μπετά/σιδερα έχει δει μονο στους κόμβους που σπάei στα εργστήρια, ξερετε με Φ6, Φ10 διαμήκη, κολωνα 20x20 etc)

    Παρακαλώ την κατερινα να με διεψευσει αν αυτος που το ειπε δεν ειναι χαμάλης του καθηγητη

     

    βασικα πιστευω οτι ξερει την δοθλεια του.ετσι εχει δειξει τουλαχιστον σε μασ που δεν ξερουμε πρακτικα θεματα.εχει γινει καποια χοντραδα?

  8. Μαλλον η κατερινα τον εχει κανει....Εμενα μαρεσει το 0.1333 στην πλακα....

     

    Στογγυλοποιησε το βρε κατερινα δε γινονται αυτα στη πραξη...Φανταζεσαι το Μητσο με το παχυμετρο να λεει "Εεε παιδια χασαμε 0.003μ.."[/QUO

     

    τον φανταζομαι τον μητσο.μασ ειπαν 3 δεκαδικα,γι αυτο.καμια καλη ιδεα αν τελικα η ροπη στην τριτη στηριξη βγαινει θετικη?

  9. Δεν εχω λαβει ακομα τιποτα...Σιγουρα το εστειλες στο σωστο μαιλ??

     

    Ηρθε...

    Το ανεβασα...

     

    Ισχυει οτι σου ειπαμε μεχρι τωρα....Συνεχεις δοκος 4ων ανοιγματων...παντου απλες στηριξεις θα βαλλεις..μιλαμε για τη μεσαια δοκο (Δ4-5-6-7) ετσι???

     

    ναι...αλλα αυτο που μου ειχε πει οτι αριστερα κ δεξια εχει αλλη στηριξη ειν αι λαθοσ,ετσι?

  10. @katrin829

    Το να λες ότι έχεις πακτώσεις στις εσωτερικές στηρίξεις δεν είναι σωστό. Προφανώς ισχύει αυτό που είπες στην αρχή, ότι δηλαδή έχεις συνεχή δοκό τεσσάρων άνισων ανοιγμάτων φορτιζόμενων με ορθογωνικό ομοιόμορφο φορτίο με διαφορετική τιμή σε κάθε άνοιγμα.

     

    Ανέβασα ένα πρόγραμμα στα downloads του forum για την επίλυση συνεχών δοκών με το οποίο θα κάνεις τη δουλειά σου. Θα μπορέσεις να το κατεβάσεις μόλις εγκριθεί από τους Διαχειριστές και θα το βρεις ΕΔΩ.

     

    ευχαριστω χαρη.ειδα κ ενα αλλο προγραμμα που υπαρχει αλλα δεν το πολυ-κατεχω

  11. Kαντο σε μορφη zip και να ειναι μεχρι 100κβ μπορεις να το ανεβασεις ...θα πας στο "post reply" και χαμηλα θα πατησεις το "Διαχειρηση επισυναπτομενων" αλλιως στειλτο με ενα μαιλ σε μενα κ θα το ανεβασω

     

    [email protected][/QUO

    εστειλα τον ξυλοτυπο ισογειου.το ελαβεσ?ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον

  12. καλά ρε terry... και εσύ πας και τα δίνεις όλα τα καλά έτσι στη φόρα με τη μία? Αντιστάσου λίγο...

     

    @Κατερίνα

    Δεν ξέρω αν στο έχουν ξαναπεί αλλά στα downloads κοίταξες? Θα βρεις αρκετά χρήσιμα πράγματα. Ενδεικτικά σου αναφέρω αυτό. Επίσης κάνει αναζήτηση στο φόρουμ για δωρεαν προγραμματα ανάλυσης. Θα βρεις διάφορα.

     

    Edit

    Πάντως όταν βρεις λίγο χρόνο ξεσκόνισε λίγο τη στατική σου για τις γραμμές επιρροής. Είναι από τα πιο χρήσιμα πράγματα που θα συναντήσεις...

     

    @terry - rigid

    Μήπως κάποιοι μπετατζήδες βαριούνται να κάνουν τα σχέδιακια τους (συμπεριλαμβάνομαι και εγώ σε αυτούς...) και το ΄ριξαν στη στατική πρωινιάτικα???

     

    τα εχω λυσει ολα τα αλλα δοκαρια αλλα αυτο εχει 4 ανοιγματα και κολαω.και σχετικα με γραμμεσ επιροησ δεν μπορω να μυρισω τα νυχια μου αν δ μ πει ο καθηγητησ αν γινεται να τα εφαρμοσω!!θυμιζω οτι ειμαι φοιτητρια 3ο ετοσ

  13. άσε τι είπε αυτός, σημασία έχει τι λέω εγώ

    και εγώ λέω ότι αν δεν μου πεις τι θες να προσομοιώσεις, δεν μπορω να σου απαντήσω

     

    από αυτά ομως που με το σταγονόμετρο λες και από το διάγραμμα ροπών του σύντεκνου terry, αν ειναι κτιριακό τοτε έχεις στις ακραίες στηρίξεις υποστυλώματα και στις ενδιάμεσες τοιχεία

     

    αυτό έχεις?

     

    μπορεισ να μου πεισ πωσ να ανεβασω εδω τον ξυλοτυπο για να σασ βοηθησω λιγο?

  14. θα ηταν απλές εδρασεις και θα ηταν εντελώς τελείως ίδιες

     

    θα μπορούσε να ήταν π.χ. ενδιάμεσος στυλος πλαισίου, το διάγραμμα θα είχε αυτη τη μορφή αλλά οχι τοσο μεγάλες διαφορές, εκτός και αν έιχεις τοιχώματα,οπότε δεν τα λύνεις όλα μαζί

     

    πάρε μια απόφαση τι φορέα έχεις

     

    μην βαρασ!!!συγνωμη που σασ σπαω τα νευρα.αυτοσ ειπε οτι τα θεωρουμε πακτωσεισ τα ενδιαμεσα.μπορεισ να μου εξηγησεισ για την εδραση?

  15. ο μονος φορέας που υπάρχει στη φύση με αυτό το διάγραμμα ροπών ειναι γεφυρα με μεσόβαθρα μονολιθικά συνδεδεμένα στο κατάστρωμα και ακρόβαθρα με εφέδρανα, αυτές δε οι μεγάλες διαφορές ροπών μάλιστα έχουν να κάνουν και με δοκάρια πολύ διαφορετικού ύψους (στα ακραία πολύ μεγάλα, στα μεσαία πιο μικρά) και πολύ ισχυρά μεσόβαθρα

     

    αν δε λύνεις αυτό που λέω, τότε ΤΙ λύνεις?

     

    αυτο λεω κι εγω.μου φανηκαν λιγο παραλογεσ. αν δ ηταν αυτα πακτωσεισ θα ηταν ιδιεσ?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.