Μετάβαση στο περιεχόμενο

AGeorge80

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Όχι στο εσωτερικό remote δεν άλλαξε κάτι. Η λειτουργία της πάντως είναι διαφορετική με τις ίδιες ρυθμίσεις που είχα. Καταρχήν είναι πιο αθόρυβη στο συμπιεστή , αρκετά θα έλεγα και δουλεύει σχεδόν πάντα στο ρελαντί μέχρι στιγμής δε μου έχει δουλέψει στο peak .
  2. Καλημέρα, εχω την LG 12kw monoblock, πριν 2 μέρες έγινε συντήρηση από τον επίσημο συνεργάτη της LG στα Γιαννενα και εκτός από τις εργασίες συντήρησης μου είπε ότι έβγαλε η εταιρεία αναβάθμιση λογισμικού που αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του συμπιεστή. Μου έκανε αναβάθμιση στην πλακέτα της εξωτερικής μονάδας . Σαν πρώτη εντύπωση μπορώ να πω ότι δεν ξεκινάει με φουλ στροφές όπως πριν και φαίνεται να μην κάνει τόσο θόρυβο ο συμπιεστής. Θα επανέλθω με καινούργιες εντυπώσεις μόλις πέσει λίγο η θερμοκρασία.
  3. Ακριβως ετσι τη δουλευω εγω Αέρας+Νερό με μεγιστο 3-4 start stop τη μερα. Τις μερες που εχει πολυ κρυο γυρω στο 0 λειτουργει και καποιες ωρες συνεχομενα κρατωντας τη θερμοκρασια νερου γυρω στους 43-45 βαθμους.
  4. Χαιρετώ την παρέα, είμαι από Γιάννενα και σας παρακολουθώ λίγο καιρό τώρα. Εχω μια LG12kw σε διαμέρισμα 4ου ορόφου 80τ.μ. με μόνωση σε 3 πλευρές και μια πλευρά είναι σε εσωτερικο διάδρομο του κτηρίου. Επίσης εχει γίνει θερμο υγρομόνωση και στην ταράτσα. Τη δουλεύω τρίτο χρόνο τώρα με τις ρυθμίσεις που είχε βάλει ο εγκαταστάτης, το μόνο που άλλαξα είναι η απόδοση της αντλίας στο 70% λόγω θορύβων στις σωληνώσεις. Οι ρυθμίσεις είναι οι εξής: θερμοκρασια θερμανσης αερα 16 25 επιθυμιτη θερμοκρασια νερου 20 55 εξωτερικη θερμοκρασια auto -5 20 εσωτερικη θερμοκρασια 16 22 θερμοκρασια νερου auto 34 55 Η κατανάλωση που είχα είναι οι παρακάτω Κάθε χρόνο 1700 kw μόνο η αντλία γιατί εχω μετρητή. Ο τρόπος που τη λειτουργω είναι στη θέρμανση (όχι auto) 21 βαθμούς σταθερά, όταν πιάσει θερμοκρασία σταματάει και ξεκινάει παλι όταν πεσει περίπου ένα βαθμο . Αυτό μπορεί να γίνει 2 με 3 φορες τη μερα εκτος απο τις μερες που εχει χαμηλη θερμοκρασια οπου και δουλευει πιο inverter. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι εχω παράπονο εκτός από το θόρυβο του συμπιεστή γιατί την εχω στο μπαλκόνι αλλά οκ παλεύεται. Αν έχετε κάποια πρόταση τροποποίησης παραμέτρων για καλύτερη λειτουργία θα το εκτιμούσα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.