Μετάβαση στο περιεχόμενο

Isolexion

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα σας. Σε νέα οικοδομή μπάινουν πρώτα τα κουφώματα ή η θερμοπρόσοψη?
  2. Άκου τώρα απάντηση, "πρακτικά" ... Μπορεί στο μέλλον ... προκύψει... και πράσινα άλογα! Όπως το βλέπω είναι μονόδρομος η επιστολή στο Υπουργείο.
  3. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Είμαι ιδιώτης και προσπαθώ να χτίσω το πρώτο μου σπίτι. Έχω ξεκινήσει λοιπόν να "κολλάω" ένσημα απο τον προηγούμενο μήνα σε μια νέα οικοδομή που έχω ξεκινήσει και φυσικά ξεκίνησα με τα ένσημα που υπήρχαν πριν την νέα συλλογική σύμβαση που έχουν υπογράψει τεχνικές εταιρείες και λοιποί... Σήμερα πήγα σε υποκατάστημα του ΙΚΑ για να παραδώσω μια συμπληρωματική ΑΠΔ και δεν την δεχόντουσαν, με έβαλαν να συμπληρώσω νέα με τα ημερομίσθια της νέας σύμβασης και μου είπαν ότι αυτό έχει γίνει υποχρεωτικό εδώ και δύο μήνες χωρίς φυσικά να έχουν στα χέρια τους ή να έχουν διαβάσει κάποια υπουργική απόφαση που να καθιστά υποχρεωτική την νέα σύμβαση. Σε κουβέντα με τον λογιστή μου δεν βλέπουμε πουθενά να υπάρχει κάποια νέα απόφαση και επίσης στο παρακάτω άρθρο περιγράφει ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετώπισα σήμερα εγώ στο ΙΚΑ. Τελικά τι ισχύει? Έχουν αλλάξει τα δεδομένα? Γνωρίζει κάποιος κάτι? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας... Μεταφέρθηκε στο παρόν - akis73
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.