Μετάβαση στο περιεχόμενο

liagiannakou

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. μα δεν πουληθηκε κανονικα... τον εξαπατησε τον ανθρωπο με υποσχεσεις, ειναι και αλλοδαπος... ειναι και μαλλον ριψοκινδυνος... εγω δε σου απευθυνθηκα στον ενικο και δεν καταλβαινω και το κολλημα με τους τονους. τι θα πει υποχρεωτικο; ο καθενας γραφει οπως μπορει. γελοιος κανονισμος και σου συνιστω να τον αλλαξεις. επισης τι σημαινει ακριβως εχεις προπονηθει αρκετα; αυτα τα χρηματα για μενα ηταν οτι ειχα και δεν ειχα και τα εδωσα ολα μετρητα. οσο για τις απαντησεις που παραθεσα, προεκυψαν μεσα στις επομενες ημερες απο τοτε που εθεσα την ερωτηση. παρεμπιπτοντως κανεις δεν απαντησε στην ερωτηση μου. ο καθενας σχολιασε οτι του γουσταρε κι εσυ τους τονους.
  2. καλησπερα σε ολους, ευχαριστώ για τις απαντησεις, συγγνωμη που δεν συνδεθηκα νωριτερα. η κατάσταση ειναι ως εξής: το ακίνητο κατασχεθηκε απο την τραπεζα λογω υψηλου χρεους και αναρτηθηκε πλειστηριασμός. η προηγουμενη ιδιοκτήτρια, "πουλησε" το ακινητο σε υποψηφιο αγοραστη ο οποιος εκανε εργασιες εσωτερικα και εξωτερικα (ριξιμο τοιχων, σπασιμο πλακιδιων, εξωτερικο βαψιμο) ΠΡΙΝ εκτελεστει ο πλειστηριασμός. Δεν γνωριζω εαν εκαναν ουσιαστικες κινησεις αναστολής του, παντως εκτελεστηκε κανονικά και κατακυρωθηκε σε εμενα. Δεν υπαρχει ενοικιαστηριο, ουτε εχει γινει καποια νομικη κινηση οπως ανακοπη κατα της κατασχεσης, επισης βρηκα οτι για 16 χρονια απο το χτισιμο του ακινητου η συνδεση ρευματος ειναι εργοταξιακη και ενα σωρο ακομα απατες και παρατυπιες. θα κανουν λεει καταγγελια κατα του πλειστηριασμου και ηθελα να δω ποσο νομιμες ειναι οι εργασιες ωστε να κινηθω κι εγω αναλογα. σας ευχαριστω ολους, εχει απαντηθει Θα μπορουσε να βγαλει αδεια εαν ο φακελος της πολεοδομιας ειχε κλεισει κανονικα. Εφ οσον δεν εχει οικιακο ρεύμα ο φακελο εκκρεμει ακομα και αρα οι εργασιες εγιναν παρανομα.
  3. καλησπερα σε ολους και χρόνια πολλά! εκδιδεται αδεια εργασιων μικρης κλιμακας με χρηση ικριωματων για εξωτερικο χρωματισμο αλλα και κατεδαφιση εσωτερικου τοιχου σε ακινητο που εχει κατασχεθει και για το οποιο εχει ανακοινωθει πλειστηριασμος; Μεταφέρθηκε στο παρόν - akis73 Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.