Μετάβαση στο περιεχόμενο

giorgosAEK

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και την απάντηση σου . Εγώ δεν το έχω εξηγήσει καλά . Επειδή θέλω να χωρίσω το οικοπέδο και να απεμπλακώ απο τον άλλον δικαιούχο ώστε να αξιοποιήσω το κομμάτι μου ο μηχανικός μου είπε ότι θα γίνει κάθετη ιδιοκτησία και ο κάθε δικαιούχος θα μπορεί χτίσει απλά το πρόβλημα είναι στο κομμάτι εκτός σχεδίου γιατί δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός. Περιμένω επίσημη απάντηση από την πολεοδομία. Ευχαριστώ.
  2. ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως θα μπορούσες να μου το εξηγήσεις? έχω αυτό το οικόπεδο μαζί με ένα συγγενή μου εξ αδιαιρέτου 50 -50 και θέλω απλά το μερίδιο μου. μπορεί να γίνει αυτό και στο εκτός σχεδίου ?? Ευχαριστώ .
  3. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά! θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος σε οικόπεδο το οποίο είναι 2 στρέμματα εντός σχεδίου και 1,2 στρέμματα εκτός σχεδίου να μπορεί να γίνει κάθετη ιδιοκτησία. Να κοπεί το εκτός σχεδίου κομμάτι. Το οικόπεδο βρίσκεται στο Λεωνίδιο Αρκαδίας . ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.