Μετάβαση στο περιεχόμενο

Konstantinos_Civil

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Konstantinos_Civil

  1. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι στη βράση κολλάει το σίδερο, και έχω πάρει αγκαλιά τον Ν.4495/2017 τους τελευταίους μήνες, αλλά δυστυχώς στη σχολή, δεν εμάθα/μου έμαθαν στο πώς να διαβάζουμε-ερμηνεύουμε νομοθεσίες και πώς ο νόμος μεταφράζεται σε πρακτική, το οποίο θέλει και μία προπόνηση...

    Ευχαριστω!!

  2. Καλησπέρα συνάδελφοι,

    Σαν νέος μηχανικός και εγώ έχω μπει στην τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών, και έχω παρατηρήσει το εξής να γίνεται από άλλους συναδέλφους:

    Αντί να συντάσσονται νέες κάτοψεις/σχέδια για την τακτοποίηση, ο μηχανικός σχεδιάζει πάνω στα παλαιά σχέδια τις αυθαιρεσίες που παρατηρούνται και τις επεξηγεί, τα οποία είναι σκαναρισμένα (δλδ χαρτί οχι AutoCAD).

    Θεωρείται κάτι τέτοιο σωστό/αποδεκτό? Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου γίνεται αυτό.

    Σας ευχαριστώ!

     

    Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.