Μετάβαση στο περιεχόμενο

Konstantinos_Civil

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Konstantinos_Civil

  1. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι στη βράση κολλάει το σίδερο, και έχω πάρει αγκαλιά τον Ν.4495/2017 τους τελευταίους μήνες, αλλά δυστυχώς στη σχολή, δεν εμάθα/μου έμαθαν στο πώς να διαβάζουμε-ερμηνεύουμε νομοθεσίες και πώς ο νόμος μεταφράζεται σε πρακτική, το οποίο θέλει και μία προπόνηση... Ευχαριστω!!
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις τεκμηριωμένες απαντήσεις και την βοήθεια συναδελφοί ! 😄
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι, Σαν νέος μηχανικός και εγώ έχω μπει στην τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών, και έχω παρατηρήσει το εξής να γίνεται από άλλους συναδέλφους: Αντί να συντάσσονται νέες κάτοψεις/σχέδια για την τακτοποίηση, ο μηχανικός σχεδιάζει πάνω στα παλαιά σχέδια τις αυθαιρεσίες που παρατηρούνται και τις επεξηγεί, τα οποία είναι σκαναρισμένα (δλδ χαρτί οχι AutoCAD). Θεωρείται κάτι τέτοιο σωστό/αποδεκτό? Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου γίνεται αυτό. Σας ευχαριστώ! Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.