Μετάβαση στο περιεχόμενο

nermain

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Τι μηχανικο ακριβως χρειαζεται να βρουμε;
  2. Συγκεκριμενα κ εξακριβωμενα πχ τρυπισε τον δικο μας τοιχο και εβαλε τις σωληνωσεις του μπανιου του, κρεμασε την τηλεοραση κλπ. Δεν εχτισε τοιχο δικο του κολλητα διπλα στον δικο μας. Το οτι ειναι συχνο δν μου λεει κατι, γιατι να μουχλιασει ολοκληρος τοιχος του σπιτιου μας επειδη ο αλλος εχει διαρροη στο μπανιο του και δεν τον νοιαζει που δεν επρεπε να χτισει καν εκει πανω, η να ειναι επικινδυνο ολο αυτο.
  3. Περιπου εκεινη την περιοδο λιγα χρονια αργοτερα δεν εχουμε κ τον παππου να τον ρωτησουμε.
  4. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε και εάν χρειάζεται βασικά δεδομένου ότι γείτονες στο χωριό έχουν χτίσει στον τοίχο του σπιτιού των γονιών σήμερα παλαιότερα παππούδων μας. Δηλαδή πρώτα έχτισε ο παππούς το σπίτι το 1960 και έπειτα ο γείτονας αντί να σηκώσει καινούργιο τοίχο ακριβώς από δίπλα έχτισε το δικό του, όπως δηλαδή είναι οι τοίχοι στα διαμερίσματα στις πολυκατοικίες. Ρωτάω γιατί είδα κάτι παρόμοιο στις ειδήσεις με τους σεισμούς στην Τουρκία κατά πόσο ασφαλές είναι κάτι τέτοιο. Ο παππούς βέβαια δεν ήθελε να ασχοληθεί και πέρα από αυτό πρέπει να του είχε φάει 2 μέτρα στο υπόλοιπο οικόπεδο στην αυλή δλδ έχει μπει με φράχτη τσιμεντένιο 2 μέτρα μέσα , ο τοίχος μας που έχτισε είναι περίπου 15 μέτρα και μιλάμε για μονοκατοικίες μόνο ισόγειο με σκέπη. Δεν ξέρω πως ακριβώς είναι θα πρέπει να σηκώσω drone μάλλον απλά δεν θέλω να γίνει κανένας σεισμός και κλαίμε τους γονείς όταν κάποια στιγμή πάνε να μείνουν. Δεν θέλουν και αυτοί να κάνουν μήνυση αλλά αν είναι επικίνδυνο πρέπει να γίνει πιστεύω. Ο γείτονας είχε πει στον παππού ότι έχτισε στον τοίχο του , δεν άφησε ποτέ κανέναν να πάει να το δει ούτε την αστυνομία τότε από κοντά αν όντως έχτισε αλλά είχε μια διαρροή πριν μερικά χρόνια εκεί π έβαλε το μπάνιο του και η μούχλα του πήγε και στον τοίχο στο ένα δωμάτιο. Κατά 99.99% το έχει κάνει και δεν είναι φυσικά οι απόγονοι του συνεννοήσιμοι. Απλά για την μούχλα τους είχαμε πει και μας έγραψαν κανονικά, αναγκαστικά μονωσουμε από την μέσα πλευρά για μούχλα και να χάσουμε αλλά 15εκ . Επίσης τι ακριβώς μπορεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο στα θεμέλια δεδομένου ότι 60+ χρόνια είναι έτσι. Ξέρω ότι πρέπει να έρθει μηχανικός να το δει αλλά τι να δει όταν ο γείτονας δεν θα τον αφήσει να ανοίξει; Φυσικά αν ήταν στο χέρι μου θα πηγαίναμε νομικά απλά δεν γνωρίζω τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση εφόσον έχουν περάσει και τόσα χρόνια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.