Μετάβαση στο περιεχόμενο

S_Tsoug

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by S_Tsoug

  1. Κατ' αρχάς, σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Δύο συμπληρωματικές ερωτήσεις πάνω στις απαντήσεις σας: 1) Υποθέτω ότι ο ΑΜΟΕ είναι ίδιος για την αναθεωρημένη και την αρχική, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα αν πρώτα υποβάλλω τα αναθεωρημένα και μετά πάω να βγάλω μια και καλή ΑΜΟΕ, σωστά; 2) Βλέπω ότι από τη λίστα των αιτήσεων μου στο e-adeies δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία ή αναθεώρηση όταν έχω υποβάλλει. Η επιλογή αναθεώρησης που αναφέρατε υπάρχει στην λίστα των νέων αιτήσεων; Ευχαριστώ και πάλι, η βοήθεια σας είναι πολύτιμη.
  2. Καλησπέρα σας συνάδελφοι! Γράφω το πρώτο μήνυμα μου εδώ ως νέος στο επάγγελμα, ελπίζω να μη σας κουράσω ή/και επαναλάβω κάποιο θέμα που έχει τεθεί ξανά πριν (αν και μετά από μια μεγάλη αναζήτηση δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο). Εξέδωσα πριν από 2 εβδομάδες μία ΕΕΔΜΚ για κοπή δέντρων σε αδόμητο οικόπεδο εντός οικισμού και για πρόχειρη περίφραξη (σύρμα τετραγωνικής οπής και σιδερένιες γαλβανιζέ δοκούς) και μου ζητήθηκε η ΕΕΔΜΚ να αποκτήσει ΑΜΟΕ. Μετά από αναζήτηση αλλά και διερεύνηση διάφορων προτύπων για αναλυτικό προϋπολογισμό και υπολογισμό ενσήμων για ημερομίσθια εργατών, προέκυψε ότι για τη κοπή δέντρων δεν χρειαζόταν η οποιαδήποτε υποβολή στο ΙΚΑ και συνεπώς η έκδοση ΑΜΟΕ. Επίσης, σε κανένα πρότυπο δεν υπήρχε ως κατηγορία υπολογισμός ενσήμων για πρόχειρη περίφραξη, οπότε προχώρησα σε υποβολή της ΕΕΔΜΚ. Ωστόσο, μου ζητήθηκε από τον ιδιοκτήτη να βγάλω ΑΜΟΕ αλλά βρήκα και κάποια πρόδηλα σφάλματα στην τεχνική μου έκθεση. Οι ερωτήσεις μου, λοιπόν, είναι δύο: 1) Για να εκπληρώσω την επιθυμία του πελάτη μου σκέφτηκα την εναλλακτική να βγάλω έναν αναλυτικό προϋπολογισμό που θα υπολογίζει μια βάση από απλό σκυρόδεμα (20Χ20Χ20) για την κάθε δοκό μήπως και δημιουργηθούν παραπάνω ημερομίσθια. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση συναδέλφου ή/και κάποιο άλλο κόλλημα που δεν έχω σκεφτεί; 2) Για να εξυπηρετήσω την παραπάνω ενημέρωση του προϋπολογισμού αλλά και την διόρθωση κάποιων λαθών στην τεχνική μου έκθεση είναι εφικτή η αναθεώρηση της ισχύουσας ΕΕΔΜΚ και αν ναι μέσω του e-adeies; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση, Στέφανος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.