Μετάβαση στο περιεχόμενο

BATSAS

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Γεια σας και προκαταβολικά ευχαριστώ για την βοήθεια. Ήθελα να μάθω αν υπάρχει κανένας τρόπος με τον οποίο μπορώ να αγοράσω το 50% του διπλανού οικόπεδο (εντός σχεδίου) που ανήκει σε 2 αδέλφια (εξ’ αδιαιρέτου μαζι με το δικο μας οικοπεδο) όπου ο ένας δεν επιθυμεί να πουλήσει το μερίδιο του. Δηλαδή, αυτό που θέλω να μάθω ακριβώς είναι πως μπορώ να εξασφαλίσω πως αυτό που θα πάρω, το 50%, θα είναι το κομμάτι δίπλα μου αφού ο άλλος δεν υπογράφει για να γίνει το χώρισμα του οικοπέδου σε ίσια μέρη με τα ιδία τμ πρόσοψη και τα 2 κομμάτια σε δρόμο? Ευχαριστώ. Σάκης.
  2. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με ενημερώσει για το αν χρειάζεται άδεια για την τοποθέτηση και λειτουργίας φωτοβολταϊκων συστημάτων? Και, αν χρειάζεται να έχω παροχή ΔΕΗ για να βάλω τέτοιο σύστημα στο εξοχικό μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Γεια σας και Χρόνια Πολλά, Θα ήθελα παρακαλώ να μάθω αν με την διάταξη Ν.3775/2009 περί «Τακτοποίηση Ημιυπαίθριων χώρων» θα μπορούσε, όταν ήταν σε ισχύει, κάποιος να χρησιμοποίηση αυτό το διάταγμα όταν έχει : 1) οικοδομή στην οποία δεν έχει δοθεί συνέχιση οικοδομικών εργασιών για πάνω από 10 χρόνια 2) διαπιστωθεί από 5 μελες επιτροπή της Πολεοδομίας πληθώρα παρανομίες 3) μπει πλέον σε φάκελο αυθαίρετων η υπόθεση του από το1995. 4) επιβληθεί μεγάλο πρόστιμο ανέγερσης και συντήρησης αυθαιρέτων το όποιο έχει αποδεχτεί με αίτηση προς την Πολεοδομία 5) Εκκρεμεί τελεσίδικοι δικαστικοί απόφαση λόγου ασυμφωνία προς το πίσω μέρος του οικοπέδου στο οποίο έχει προσφύγει κατά της πρωτόδικης απόφασης εναντίον του και, 6) Κατάφερε να τακτοποίηση Πυλωτή όπου έχουν καταγραφεί ένα σωρό παραβιάσεις του Γ.Ο.Κ. σε κατοικία? Ευχαριστώ εκ των πρότερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.