Μετάβαση στο περιεχόμενο

mechanengineer

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mechanengineer

  1. Δεν πρεπει να περιγραφεί σαν χωρος μθχ αφού είναι μονοκατοικία ?
  2. Αυτόπου με μπερδευει είναι τα διαφορετικά ύψη και οι τοίχοι του μπαζώματος.
  3. Καλησπέρα σας συνάδελφοι. Είμαι νέος μηχανικός στην έκδοση πεα. Προσπαθώ να καταλάβω ποιες είναι οι περιπτώσεις μπαζωμάτων και σε τι είναι με επαφή. Πχ έχω μια μονοκατοικια που η μισή είναι έδαφος σε επαφή με υπόγειο μθχ και η άλλη είναι δάπεδο προς μθχ μπαζώματος. Προσπαθώ να καταλάβω αν μπάζωμα έχω 0.50m που είναι και τα σκαλιά που ανεβαίνεις για να φτάσεις στη στάθμη της κατοικίας ή αν υπάρχει κάτι κάτω από αυτό. Στο λογισμικό θα περιγράψω το μπαζωμένο χώρο σαν Μθχ σε επαφή με αέρα. Πως θα καταλάβω όμως αν υπάρχει μθχ τοίχος σε επαφή με έδαφος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα συνάδελφοι, Είμαι νέος μηχανολόγος μηχανικός και θα ήθελα να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω να διαβάσω για εκπόνηση ΗΜ μελετών (θερμομόνωση, μελέτη κενακ, θερμικά ψυκτικά φορτία) καθως και αν υπάρχουν βιβλία για τα προγράμματα της 4Μ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.