Μετάβαση στο περιεχόμενο

Papmakis

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Papmakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, Προσπαθώ να βρω λύση με ελαφρύ γέμισμα δαπέδου μέσα σε διαμέρισμα , για κάλυψη των σωληνώσεων και αλφάδιασμα δαπέδου.. Βρίσκω στο εμπόριο έτοιμα σακιά που αντί για άμμο έχουν EPS δηλαδή φελιζόλ με πυκνότητα 300kg/m3. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία ? και ποσό αξιόπιστα είναι σε βάθος χρόνου ? Από επάνω θα μπει λαμινειτ . Αντοχή στην θλίψη έχουν περίπου 1,3 Mpa, Είναι αρκετό ? Γιατί μου Φαίνεται μικρό. Παλιότερα είχα ξανακάνει ερώτηση σχετικά με αυτού του τύπου τσιμέντοκονίες , αλλά δεν είχε κάποιος εμπειρία από ότι κατάλαβα για να με βοηθήσει, και γι αυτό ξανακάνω μια προσπάθεια επικαιροποίησης του ερωτήματος . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Οκ ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να βρω άκρη με τα EPS τσιμεντοκονιάματα ,αλλά από ότι βλέπω δεν υπάρχει εμπειρία . Σε Ρωσικά site βλέπω ότι τα δουλεύουν παντός . (Φυσικά αυτό δεν λέει τίποτα….) Επίσης θα δω και την επιλογή με EPS 200 - ευχαριστώ !
  3. Τι είναι το EPS 200 κάνω ψαχτήρι , και μου βγάζει φύλλα πολυστερίνης . Τίποτα σε τσιμεντοκονία… έτοιμο σακί .
  4. Πρέπει να αλφαδιάσω την πλάκα από σκυρόδεμα με 13 πόντους γέμισμα για να Καλυψώ σωλήνες , Κ.τ.λ….ωστε να βάλω πλωτό παρκέ. Τωρα γιατί τόσο γέμισμα, αυτό είναι άλλη ιστορία… Θελω ότι πιο ελαφρύ γίνεται αλλά να μην μου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Το κακό είναι πως δεν έχω ακούσει από κανέναν κάποια εμπειρία να έχει με αυτά τα υλικά. το αφρομπετόν όσοι το χρησιμοποίησαν χωρίς να ρίξουν πρόσθετη τσιμεντοκονια, τα πλακάκια μετά από χρόνια ξεκολλούσαν , ενώ αυτά τα υλικα λένε ότι μπορείς να κολλήσεις πλακάκια , παρκέ Κ.τ.λ. χωρίς πρόσθετη τσιμεντοκονια.
  5. Είναι δάπεδο κατοίκουμενου χώρου . Πολυ σωστή παρατήρηση διευκρίνιση! - Ευχαριστώ 👍
  6. Καλησπέρα σε όλους . θα ήθελα την βοήθεια / εμπειρία κάποιου μέλους αν υπάρχει σχετικά με τις ελαφριές τσιμεντοκονίες που συνθέτονται από EPS, τσιμέντο , και διαφορά αλλά χημικά… Εχω βρει μια εταιρεία (δεν θέλω να πω το όνομα για να μην κάνω διαφήμιση) όπου το ειδικό βάρος της τσιμεντοκονίας ξεκινάει από 300 Kgr/m3 και πάει 350, 500, 800 kgr/m3 Φοβάμαι μην υπάρξει κάποια Καθίζηση στο μέλλον ή έχω γενικά προβλήματα. Ευχαριστώ για τον χρόνο των ανθρώπων που θα απαντήσουν .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.