Μετάβαση στο περιεχόμενο

xaram

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Για τη βεβαίωση με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας του ΔΕΔΔΗΕ χρειάζεται η βεβαίωση του Δήμου και στη βεβαιωση του Δήμου χρειάζεται ο αριθμός εργοταξιακής παροχής..
  2. Καλημέρα σας, αφήστε, το χάος! Μου λέτε παρακαλώ ποιος κάνει την αρχική αίτηση για την παροχή εργοταξιακού ρεύματος και πού αποστελλεται αυτή;; Ο Δήμος που κάλεσα για την αρχική βεβαίωση με τα τετραγωνικά, δεν βρίσκει τίποτα στη διεύθυνση! Ευχαριστώ και πάλι!
  3. Δυστυχώς λογαριασμός δεν πήγε ποτέ στην οικοδομή! Μήπως απο το Δήμο μπορω κάπως; Ευχαριστώ!
  4. Ξέρετε μήπως πώς μπορεί να βρει κανείς το αριθμό εργοταξιακής παροχής; Επάνω στο ρολόι δεν υπάρχει το ταμπελάκι. Με το ΑΦΜ της τεχνικής εταιρίας, δεν μπορούν να βρουν κάτι καθώς η εταιρία έχει κλείσει εδώ και χρόνια.. Πού αλλού αναγράφεται αυτή η πληροφορία (η σύνδεση είχε γίνει το 2013 που είχε ξεκινήσει τα έργα η τεχνική εταιρία); Ευχαριστώ!
  5. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Σε περίπτωση που ο επιβλέπων μηχανικός απέχει και δεν παραιτείται από το έργο, γνωρίζετε μήπως σε αυτή τη περίπτωση τι κινήσεις πρέπει να γίνουν; Ευχαριστώ!
  6. (έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλησπέρα σας, είμαι ιδιώτης και θα παρακαλούσα πολύ να με βοηθήσετε εάν γνωρίζετε για το παρακάτω: Σε πολυκατοικία με 4 οριζόντιες ιδιοκτησίες, οι 3 ιδιοκτήτες δεν έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τους στα ιδιόκτητα διαμερίσματά τους (οι 2 διαμένουν εξωτερικό, ο ένας λόγω οικονομικών προβλημάτων) και η οικοδομική άδεια επομένως ειναι ανοιχτή. Η πολυκατοικία έχει ακόμα το εργοταξιακό ρεύμα. Με ποια διαδικασία μπορεί το ένα διαμέρισμα που έχει ολοκληρώσει τις εργασίες και ο ιδιοκτήτης διαμένει κανονικά να αλλάξει το ρεύμα και να το κάνει από εργοταξιακό σε οικιακό (στο όνομά του δηλαδή); Κάποιος μηχανικός με ενημέρωσε ότι αυτό γίνεται με μερικό κλείσιμο της οικοδομικής άδειας μόνο για τη συγκεκριμένη ιδιοκτησία όπου ο μηχανικός, ο ηλεκτρολόγος και όποιος ειχε εμπλακεί στο έργο, κάνει μια υπεύθυνη δηλώση ότι έχουν ολοκληρωθεί στο διαμέρισμα οι εργασίες και ότι είναι δυνατόν να προχωρήσει ο ιδιοκτήτης σε ηλεκτροδότηση μόνο για το δικό του διαμέρισμα. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να γίνει και ποια η διαδικασία; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.