Μετάβαση στο περιεχόμενο

louisk

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    thiva

louisk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν κατάλαβα καλά πολλή μεγάλο ρόλο παίζει η μόνωση των τοίχων(μέσα σε όλα τα άλλα).Το να βάλω εξωτερικό μονωμένο τοίχο και να αλλάξω τα κουφώματα θα είναι ότι καλύτερο νομίζω και περισσότερο δαπανηρό.Αν κάνω κάτι ενδιάμεσο όπως να αλλάξω τα κουφώματα από χωνευτά σε ανοιγόμενα και στο κενό χώρο που θα προκύψει ανάμεσα στα μονότουβλα να βάλω μόνωση dow η κάτι άλλο θα έχω μια ικανοποιητική θερμομόνωση τουλάχιστον απο την τοιχοποιία η το κέρδος θα είναι μόνο απο τα καινούργια κουφώματα σημιωτέων οτι και τώρα εχω διπλά τζάμια.(Συνχωρέστεμε αν είναι βλακώδες οι σκέψης μου)Ευχαριστώ
  2. Για να πάρετε μια γενική εικόνα το σπίτι ειναι μονοκατοικία και κατοικώ στον πρώτο οροφο.Το ισόγειο θερμαίνεται όποτε κατοικείται(ανοίγουμε ενα ενα τα σώματα)και το υπόγειο είναι ανοικτό απο όλες τις πλευρές και βρίσκεται και ένας μαντεμένιος λέβητας.Στο υπόγειο γίνεται και η διακλάδωση των σωληνώσεων (ειναι μονωμένες με αφρώδες υλικό)όπου διαπερνουν το ισόγειο και έρχονται στο πρώτο(τα σώματα των ορόφων είναι παράλληλα,δεν έχουμε αυτονομία).Να προσθέσω οτι υπάρχει κεραμοσκεπη,οι τοιχοι είναι χωρίς μόνωση και οι μπαλκονόπορτες ειναι χωνευτές μέ διπλά τζάμια.Επειδή δέν προφταίνω να βάζω πετρέλαιο, υπάρχει κάποια λύση που να μου μειώσει τις θερμικές απώλειες και να κάνω και αυτονομία.Θα σας ημουν ευγνώμων αν μου δίνατε μία γενική κατεύθύνση προς τα πού να κινηθώ με γνώμονα το λογο κόστος κέρδος.Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων.
  3. Σας χαιρετώ όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα που δεν έχω και πολύ σχέση και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το σπίτι που μένω είναι του 80 κατασκευή και είχε σώματα με φέτες.Μετά από ανακαίνιση τα μισά μπήκανε πάνελ.Το χειμώνα άνοιξα να επισκευάσω ένα μπατσούρη και έπιασα των τοίχο εσωτερικά(τα μπατσούρια και τα τσαμλίκια ειναι χωνευτά στον τοίχο χωρίς μόνωση)ανάμεσα στα δυο μονότουβλα και ο εσωτερικός τείχος ήταν ζεστός ειδικά πίσω ακριβώς απο το σώμα.Μπορώ να κάνω κάτι για να μην έχω απώλειες.(το επικείμενο σώμα ειναι φέτες).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.