Μετάβαση στο περιεχόμενο

Marina P.

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Marina P.

  1. Όχι δεν αφορά δική μου επιχείρηση. Αφορά επιχείρηση ή όποια έχει στήσει τα τραπέζια δίπλα στο υπνοδωμάτιο μου και θέλω με κάποιον τρόπο να ξεκινήσω τη ρυμμοτόμηση.
  2. Μπορεί δηλαδή ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης να χρησιμοποιήσει το ρυμμοτομούμενο οικόπεδο το οποίο το νοικιάζει από άλλον, σαν επαγγελματικό χώρο; Να υπενθυμίσω πως το συγκεκριμένο οικόπεδο, ναι μεν είναι απέναντι από την επιχείρηση, όμως είναι άσχετο με αυτήν. Απ ότι γνωρίζω μέχρι στιγμής σε αυτά τα οικόπεδα απαγορεύεται να βάλεις έστω και ένα καρφί. Πόσο μάλλον να τα χρησιμοποιείς σαν επαγγελματικό χώρο ( προφανώς χωρίς άδεια) Σας ευχαριστώ πολύ.
  3. Ναι υπάρχει επιχείρηση απέναντι από το συγκεκριμένο οικόπεδο. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης νοικιάζει το συγκεκριμένο ρυμμοτομούμενο οικόπεδο από τον ιδιοκτήτη (του οικοπέδου) και έχει τοποθετήσει τραπεζοκαθίσματα και το έχει σαν επαγγελματικό χώρο. Όμως άδεια για τραπεζοκαθίσματα έχει μόνο για το κατάστημα απέναντι από το οικόπεδο. Έχει όμως δικαίωμα να το χρησιμοποιεί σαν επαγγελματικό χώρο; Μπορεί κάποιος να μου πει αν επιτρέπεται τα ρυμμοτομούμενα οικόπεδα να τα έχουν σαν επαγγελματικό χώρο; Ευχαριστώ πολύ.
  4. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών και ανοίχτηκε νέο θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα σε όλους. Δεν είμαι μηχανικός. Θέλω να θέσω μια ερώτηση. Μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει αν σε ρυμμοτομούμενο οικόπεδο το οποίο θα γίνει το μισό πεζοδρόμιο και το υπόλοιπο δρόμος μπορεί ο ιδιοκτήτης του να τοποθετήσει τραπεζοκαθίσματα και να τα εκμεταλλεύεται για επαγγελματική χρήση ; Δεν έχουν δοθεί ακόμη αποζημιώσεις. Σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.