Μετάβαση στο περιεχόμενο

f.ckgr

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. χιλια ευχαριστω, μου φενετε αυτο ακριβως έψαχνα! 5. Σε οδούς, στις οποίες για ειδικούς λόγους επιβάλλεται η αναγκαστική μείωση της ταχύτητας των οχημάτων ή ο περιορισμός της κυκλοφορίας τους, μπορεί να ορίζεται, με απόφαση του οικείου Δημοτικού Συμβουλίου, η δημιουργία ειδικών διαμορφώσεων του οδοστρώματος ή η τοποθέτηση κινητών εμποδίων.
  2. τι να πω, Το έχω διαβάσει κι εγώ αυτο! και το έχω δείξει τον προεδρο και μου λεει οτι ειναι απο το 2013 και ειναι παλιο! 🤬
  3. Είχαμε μια συνάντηση χθες, στην κοινοτητα για το θεμα της υπερβολικης ταχυτητας του χωριό και ο προεδρος της κοινοτητας μας ενημερωσε οτι εχει ρωτησει στην περιφερεια και του ειπαν οτι απαγορεβοντε, δηλαδη δεν εχω κανενα εγγραφο.
  4. όχι, δεν επιτρέπεται πλέον γενικά, λένε!
  5. δεν μπορεί να είναι ότι δεν υπάρχει τρέχον κοκ!
  6. Δήμου ή της Περιφέρειας. μου λένε ότι δεν επιτρέπεται!!!
  7. Εγώ συμφωνώ! οι αρχές μου λένε ότι δεν επιτρέπεται πλέον! που μπορώ να βρω το τρέχον κ.ο.κ?
  8. (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Μπορεί κάποιος να μου δείξει που λέει στο κ.ο.κ ότι απαγορεύονται τα Σαμαράκια Οδοστρώματος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.