Μετάβαση στο περιεχόμενο

sakistt

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. σίγουρα ότι γίνει θα γίνει με την απαραίτητη άδεια νομιμότητας το τόπικ μου όμως έχει να κάνει με το τη να επιλέξω μεταξύ πάνελ η θερμομόνωση πολυστερίνη κλπ.
  2. χαιρετω την ομαδα προκειται για ταρατσα κατοικιας 15 ετων χωρις καθολου μονωση κανω ερευνα λοιπον για θερμομωνωση υγρομωνωση 1η επιλογη κιτ της vitex. εξηλασμενη πολυστερινη 5cm, δυο χερια θερμοκολλα με οπλισμο,και τελος επαλυφομενο μονοτικο με πολυεστερικο οπλισμο και τα απαραιτητα ασταρια το συγκεκριμενο κιτ ειναι 100% αντοχης παρεχει μεγαλη μονωση κλπ ( επισεις δεν με νοιαζει να ειναι βατο) αλλα μου παει πολυ ακριβα για 160 τμ περιπου 8 - 9 χιλιαδες κοιταω λοιπον μια δευτερη επιλογη καθως ειμαι σιδερας να σκεπασω την ταρατσα με πανελ πολυουρεθανης 5cm - 8cm παχος θα ηθελα τη γνωμη σας για το αν θα δω σημαντικη διαφορα στη θερμομωνωση με τα πανελ σε σχεση με την 1η περιπτωση της πολυστερινης και αν αξιζει η μηπως ειναι πεταμενα λεφτα και δε θα δω σημαντικη διαφορα που να αξιζει και το μετανιωσω υποψιν με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο η θερμονωνωση το χειμωνα στο κρυο και δυο ερωτησεις στη περιπτωση των πανελ να αφησω τη ταρατσα διαπνεον τελειως με το περιβαλλον η να κλεισω τελειως επαφη με το περιβαλλον ισως με λιγους αεραγωγους ευχαριστω προκαταβολικα Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.