Μετάβαση στο περιεχόμενο

adrizis

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Φοιτητής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

adrizis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, σας ευχαριστώ αρχικά για την απάντηση και το «καλωσόρισμα». Στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ βρήκα την εξής απάντηση σε παρόμοιο ερωτημα, την οποία δεν κατάλαβα ιδιαίτερα. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Ν. 6422/1934), οι Ναυπηγοί Μηχανολόγοι Μηχανικοί, έχουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τους Μηχανολόγους Μηχανικούς σε ό,τι αφορά την χωρίς περιορισμό εκπόνηση και επίβλεψη ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών μελετών και την επίβλεψη των αντίστοιχων έργων.
  2. Καλησπέρα είμαι απόφοιτος ΓΕΛ και φέτος το 2023 έδωσα πανελλήνιες. Σήμερα 29 Ιουνίου βγήκαν τα αποτελέσματα και από ότι βλέπω περνάω βάσει των περσινών βάσεων στα τμήματα των μηχανολόγων μηχανολόγων μηχανικών και μηχανολόγων μηχανικών του ΕΜΠ, οι οποίες είναι και οι δυο σχολές που με ενδιαφέρουν (στην Αθήνα). Τις ερχόμενες ημέρες καλούμαι να συμπληρώσω το μηχανογραφικο μου, και σκεπτόμενος ποιο από τα δυο παραπάνω τμηματα να δηλώσω ως πρώτη επιλογή αναρωτιέμαι κατα ποσό διαφέρουν τα επαγγελματικά δικαιώματα του ναυπηγού και του μηχανολόγου, μήπως θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιο μέλος; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.