Μετάβαση στο περιεχόμενο

joshua

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Γιατί είχα βραχυκυκλωσει στα νέα του μηχανικού της τραπέζης. Θέλει πολύ αγώνα το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Καλή σας συνέχεια.
  2. Στο Ε9 το ακίνητο έχει 4 ΑΤΑΚ ,ένα για το σπίτι ,ένα για μια αποθήκη στο υπόγειο και δύο για το υπόλοιπο οικόπεδο,(ο λόγος που έχει γίνει αυτό δν μπορώ να τον κατανοήσω,ίσως γιατί υπήρχαν κατεδαφιστεα κτίρια μέσα στο οικόπεδο όταν αγοράστηκε από τον τωρινό ιδιοκτήτη)αυτό δεν αποτελεί προβλήμα για την υπαγωγή στο πρόγραμμα,έχει περάσει την ελληνική αναπτυξιακή τραπεζα και εγκρίθηκε κανονικά με όλα του τα ΑΤΑΚ. Η συνεργαζόμενη τράπεζα είναι η eurobank.Εγώ αυτό επιθυμώ να αναιρεθεί η οριζόντια σύσταση κ να εκτιμηθεί το σπίτι,ως έχει...το θέμα είναι να πείσουμε τώρα τον μηχανικό για κάτι τέτοιο... γιατί θέλει να το διώξει από πάνω του γρήγορα γρήγορα.
  3. Αυτό ακριβώς έχει συμβεί και ο μηχανικός της τράπεζας μου λέει πως η εκτίμηση πρέπει να γίνει για τα 5 μελλοντικά διαμερίσματα και τα χιλιοστά που αναλογούν στο καθένα. Η κατάργηση της σύστασης είναι κάτι απλό;μπορεί να γίνει άμεσα; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  4. Καλησπέρα σας, Έχω ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα "Σπίτι μου" για την αγορά κατοικίας,βρίσκομαι στο στάδιο ελέγχου από τον μηχανικό τραπέζης. Το υποψήφιο ακίνητο είναι μια μονοκατοικία σε ενα αρκετά μεγάλο οικόπεδο και πληρεί όλα τα χαρακτηριστικά επιλεξιμότητας του προγράμματος.Στο συμβόλαιο το ακίνητο ανήκει σε δύο αδέρφια με ποσοστό 50% το καθένα,όταν συντάχθηκε το συμβόλαιο έγινε σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας για 5 οροφοδιαμερισματα και έχουν χωριστεί οι όροφοι καθώς και τα χιλιοστά των μελλοκτιστων διαμερίσματων στα δύο αδέρφια. Εδώ να επισημάνω πως με το πρόγραμμα δεν μπορείς να αγοράσεις δικαίωμα υψουν/"αέρα", Πράγμα όμως που δεν με ενδιαφέρει καθόλου,εμένα με αφορά η μονοκατοικία με το οικόπεδο της. Ο μηχανικός της τράπεζας με ενημερώσε πως κατά πάσα πιθανότητα θα απορριφθεί το ακίνητο γιατί πρέπει να συνταχθούν 5 διαφορετικές εκτιμήσεις του ακινήτου (για τα μελλοντικά διαμερίσματα) Πράγμα που δεν θα δεχτεί η τράπεζα να προχωρήσει. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν έχει δίκιο ο μηχανικός καθώς και αν υπάρχει κάποιο παραθυράκι σε όλο αυτό; Συγγνώμη για το μακροσκελες μήνυμα μου. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.