Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΑΣΩ ΛΙΟΛΙΟΥ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΒΑΣΩ ΛΙΟΛΙΟΥ

  1. Μακάρι! Ωστόσο είναι πάλι ανακοίνωση του υπουργείου. Έχουμε αλληλογραφία με μια κυρία από τμήμα του εφκα που επισημαίνει ότι δεν έγινε καμία καταβολή από τις 4 Ιουλίου και έπειτα και ότι να παρακολουθούμε αποκλειστικά και μόνο τα δελτία τύπου του φορέα δηλαδή του ΕΦΚΑ
  2. Και εμείς δεν τα έχουμε λάβει ακόμα (2 άτομα στην οικογενεια). Έχουμε κάνει αίτηση από τον Απρίλιο και εν τελει μετά από πολύ κοπο και ψαξιμο καταφέραμε να βγάλουμε ακρη μέσα στον Αύγουστο. Εμφανιζόταν ένα χρέος στο ΤΕΑΜΕΔΕ 52 ευρω που είχε μεταβιβαστεί στον ΚΕΑΟ. 94 ευρω με τους τόκους φαινόταν στο τέλος Ιουλίου. Τελικά το πραγματικό χρέος ήταν 3 ευρω και ακόμα περιμένουμε να μας επιστραφούν και οι εισφορές και τα υπολοιπα 91 ευρω που καταβαλαμε τον Ιουλιο. Για να βγάλουμε άκρη με όλο αυτό πέρασαν 3 μήνες. Οπότε μέχρι να γίνει η επόμενη καταβολή καλό θα ήταν να έχετε κάνει έναν έλεγχο χρεών σε όλα τα πιθανά (και απιθανα) σημεία!
  3. Καλησπερα σε ολους! Υπαρχουν και αλλοι που εχουν κανει αιτηση απο τον Απριλιο, χωρις οφειλες και δεν εχουν λαβει ακομα την επιστροφη? Εχω κλεισει ραντεβου στον ΕΦΚΑ σε 2 εβδομαδες αλλα ελεγα μηπως μπορω να κανω κ κατι αλλο.... Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.