Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημητρα23

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Εγώ είχα εργοταξιακό το οποίο είχα διακόψει. Ναι αποπερατώθηκε, τώρα έκανα την αίτηση για μόνιμο ρεύμα. Σαν ιδιοκτήτης τι άλλο πρέπει να κάνω? ποια είναι τα αναγκαία για να βγει το ρολόι έξω πάλι ? τι πρέπει να ζητήσω από τον ΔΕΔΔΗΕ? εγώ το είχα έξω αυτοί το έβαλαν μέσα αλλά δεν συμφωνώ γιατί δεν είναι προσβάσιμο, από την άλλη δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Στην πολεοδομία μήπως? μπορείτε να με κατατοπίσετε ? Επίσης μπορώ να ζητήσω να είμαι παρών την ώρα της επισκοπής?
  2. Ένα εργοταξιακό ρεύμα που διεκόπη κάποια στιγμή για αρκετά χρονια, ποια είναι η διαδικασία για να το ξανά πάρει κάποιος? περνάει πάλι από την πολεοδομία ? από τον δήμο? η κάνει μόνο ο μηχανικός την διαδικασία και πάει στον ΔΕΔΔΗΕ ? παρατήρηση Έχεις ανοίξει ίδιο θέμα για το ίδιο ακίνητο και πρόβλημα. Να μη ξαναγίνει παρακαλώ για να μη κλειδώσουν όλα. Τώρα κλειδώνει αυτό. Didonis
  3. Γεια σας, Έχω νοικιάσει ένα ημιτελές κτίριο με την προοπτική να το τελείωναν. Εγώ είχα το ρολόι (εργοταξιακό) έξω από το κτίριο η ίδιοι το έβαλαν μέσα στην αυλή. 1.Έπρεπε να είχαν πάρει κάποια άδεια από την πολεοδομία ? τι πρέπει να κοιτάξω ? 2. Η πρόσβαση είναι αδύνατη για τις μετρήσεις της ΔΕΔΔΗΕ. Τι να κάνω ως ιδιοκτήτης?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.