Μετάβαση στο περιεχόμενο

MariaKar

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα σας, προσπαθούμε να δούμε εάν χρειάζεται να βαφτεί οικοδομή σε νησί, 150μ από τη θάλασσα στην οποία πριν από 10 μήνες περάσαμε θερμοπρόσοψη με εξιλασμένη πολυστερίνη 5αρα, τελειωμένη με λευκό σοβά. Χρειάζεται βάψιμο για προστασία από αλμύρα; Κάποιοι μας είπαν ότι μόνο όταν αρχίσει να κιτρινίζει. Αν ναι τι μπογιά κ τι αστάρι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε; σιλικονουχα; Σας ευχαριστώ πολύ!! Μαρία
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο κ τις απαντήσεις σας:)
  3. Καλησπέρα σας, έχουμε μια οικοδομή στα μπετά (του 1986) η οποία είναι πολύ κοντά στη θάλασσα. Τα σίδερα έχουν πετάξει το μπετό και όλες οι κολόνες, μπαλκόνια και εξωτερικές γωνιές είναι σπασμένες. Με ελάχιστη πίεση ξεκολλάνε κομμάτια στα σημεία που από πίσω έχει σίδερο. Τα σίδερα είναι σκουριασμένα. Επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες. Κατά καιρούς έχουμε βάλει μπετό στα σημεία που έχουν ανοίξει όμως μετά από κάποια χρόνια ανοίγουν ξανά. Μπορεί να χτιστεί σε αυτήν την κατάσταση η οικοδομή ή θα πρέπει να κατεδαφιστεί; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.