Μετάβαση στο περιεχόμενο

paulos67

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Φοιτητής

paulos67's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Νομίζω έχει μάθημα το οποίο αφορά τα βιουλικά πληροφορική και με κύτταρα ασχολούνται γιατί έχουν εργαστήρια βιολογίας.Αλλα ναι εμβαθύνει πιο πολύ στην πληροφορική και λογικό το βλέπω.Ενα που με προβληματίζει με τους μηχανικους ότι στο οδηγό σπουδών δεν εχουν τόσα εργαστήρια και δεν ξέρω κατά πόσο εμβαθύνουν στον τρόπο σκέψης ενος μηχανικού σε αντίθεση με τα μαθήματα ημμυ που κάνω που όντως εμβαθύνουμε.Πέρι επεξεργασία εικόνας και οι δύο σχολές πιστεύω το πληρούν το ίδιο.
  2. Δεν είναι για εμένα εγώ σπουδάζω ημμυ απλά για συζήτηση έθεσα αυτό το ερώτημα.Αναφέρομαι στους μηχανικούς βιοΪατρικής του παδα και στην πληροφορική με εφαρμογές στην βιοιατρική του πανεπιστημίου θεσσαλίας.Με βάση της γνώσεις σας ποια από της δύο σχολές θα προτείνατε παραθέτοντας τα θετικά και τα αρνητικά της καθεμίας;
  3. Καλημέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλα η ερώτηση μου ήταν ποιά απο της δυο σχολές αυτές οι οποίες ασχολούνται κατευθείαν με το biomedical engineering θα προτείνατε σε εναν μαθητή που θέλει να ασχοληθεί με την βιοϊατρική σε αυτο το κομάτι.Μονο για αυτες της δυο σχολές αναφέρομαι απο εκει και πέρα ναι υπάρχουν και άλλοι διεξοδοι👍.
  4. Ποια σχολή από της δύο που υπάρχουν στην ελλάδα που σου δίνουν την δυνατότητα να ασχοληθείς με το biomedical engineering θα προτείνατε σε ένα άτομο που δίνει πανελλήνιες και θέλει αν ασχοληθεί με την βιοιατρική αλλά από το τεχνολογικό κομμάτι. Μιλάω για τους μηχανικους βιοιατρικης(μηχανικός τομέας) και την πληροφορική με εφαρμογές στην βιοιατρική(software τομέας).Εγώ θα πρότεινα το δεύτερο λόγω της παραπάνω ευελιξίας που σου δίνει η σχολή αυτή.
  5. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κατοχυρώσει το τεε τα δικαιώματα αυτού του μηχανικού(που λογικά θα τον εντάξουν στους ηλεκτρονικούς) διότι θα έχει κρίσιμες υπογραφές γιατί θα αφορούν την υγεία του ανθρώπου .Τώρα για ελλάδα λίγο δύσκολο θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός με τους ημμυ τους ηλεκτρονικούς και τους μηχανολόγους που ασχολούνται με αυτόν τον κλάδο .Τώρα από εκεί και πέρα είναι μία αρκετά ωραία σχολή με ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών απλά δεν έχει την τόση ευελιξία δηλαδή θα αφοσιωθείς μόνο σε αυτό το κομμάτι σε αντίθεση με έναν ημμυ που έχει πολλές διεξόδους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.