Μετάβαση στο περιεχόμενο

mechmix

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

mechmix's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστω για την απαντηση! Παντα δεν υπαρχει η περιπτωση να εχουν νομιμοποιησει τον υπογειο χωρο και να του εχουν κανει αλλαγη χρησης ως "χωρο κυριας χρησης"; Επισης, αναφερατε οτι "δεν ελέγχθηκαν Οι Κανόνες πυρασφάλειας". Πως προκυπτει αυτό; Kαι κατι τελευταιο. Στον ιδιο υπογειο χωρο βρισκεται και ο λεβητας. Τουλαχιστον ειναι σε δωμα με πορτα, αλλα ειναι στον ιδιο υπογειο χωρο.
  2. Συνάδελφοι μηχανικοί καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα, Είμαι διπλωματούχος ΗΜΤΥ, όμως δεν άσκησα ποτέ το επάγγελμα. Στο σημείο αυτό να προσθέσω ότι μόλις πέρυσι γράφτηκα στο ΤΕΕ. Τα τελευταία 4 χρόνια είμαι στη δημόσια εκπαίδευση ως αναπληρωτής. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας και τις γνώσεις σας για μία κατάσταση με την οποία έχω βρεθεί αντιμέτωπος τη φετινή χρονιά. Γνωρίζει κανείς αν προβλέπεται η στέγαση εργαστηρίου Πληροφορικής σε υπόγειο χώρο; Να τονίσω ότι στον ίδιο υπόγειο χώρο στεγάζεται και η κλειστή αίθουσα γυμναστικής. Μεταξύ τους χωρίζονται με έναν μεσότοιχο/ψευτοτοίχο. Η αίθουσα γυμναστικής έχει δύο ψευτοπαράθυρα της πλάκας τα οποία δεν ανοίγουν ποτέ (δεν τα φτάνει κανείς, αλλά και να τα έφτανε δεν έχουν λόγο ύπαρξης από την άποψη ότι δεν προσφέρουν κάποιον αερισμό). Το εργαστήριο πληροφορικής δεν έχει κανένα παράθυρο, παρά μόνο ένα στον ψευτοτοίχο το οποίο δεν επικοινωνεί με τη φύση, αλλά με την κλειστή αίθουσα γυμναστικής. Εννοείται ο φυσικός φωτισμός είναι ανύπαρκτος. Προφανώς, για να μπεις μέσα και να βλέπεις που πατάς χρειάζεται να ανοίξεις φως. Το σχολείο δεν έχει καμία διάθεση για μεταστέγαση της αίθουσας σε άλλον χώρο ή ακόμα και να έχει προτάσσει δικαιολογίες του στυλ "είναι μεγάλη γραφειοκρατία", "θέλει 2-3 χιλιάρικα η όλη δουλειά" κλπ. Είμαι διατεθειμένος να το πάω στα άκρα και εδώ θέλω τη βοήθεία σας για το πως πρέπει να κινηθώ. Θεωρώ ότι κάτι εκεί κάτω είναι παράνομο. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι η αίθουσα του εργαστηρίου έχει δηλωθεί ως αποθήκη ή βοηθητικός χώρος του κλειστού γυμναστηρίου. Τι χρειάζεται να ζητήσω από το σχολείο για να δω επίσημα τι συμβαίνει εκεί κάτω; Κατόψεις υπογείου; Aντι να ζητήσω από το σχολείο μήπως θα μπορούσα να ζητήσω από την πολεοδομία; Πείτε μου σας παρακαλώ τι χρειάζεται να δω/ζητήσω για να δω αν υπάρχει αυθαιρεσία εκεί κάτω. Ακόμα όμως και να δω/πάρω αυτό που θα μου πείτε, δεν έχω εμπειρία/γνώση για να δω αν πάει κάτι λάθος. Υ.Γ.: Πάντως από τότε που έθεσα θέμα μεταστέγασης χρήζω μίας διαφορετικής-καλύτερης αντιμετώπισης, γεγονός που με προβληματίζει. Είναι καθήκον μου τόσο για τα παιδιά όσο για μένα και τους επόμενους συναδέλφους ΝΑ ΦΥΓΕΙ το εργαστήριο από εκεί. Πρόκειται για υγειονομική βόμβα. Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.