Μετάβαση στο περιεχόμενο

apolizoi

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Λογιστής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. υπάρχει εξ αδιαιρέτου πυλωτή σε δυώροφο κτίσμα - ο ένας συγκύρος έχει κλείσει τη μισή χτίζοντας με ισόζεια κατοικία. το άλλο μισό μπορεί να το κλείσει ο άλλος συγκύριος με τζαμαρία ? πως χωρίζεται μια πυλωτή και βάση ποιων τετραγωνικών?
  2. Ναι το ξέρω οτι πρέπει να τακτροποιηθούν απλά ρωτάω αν επιτρέπεται να παίρνει ο δεύτερος όροφος απο τον πρώτο εφόσον δεν έχουν χωριστεί τα ακίνητα με οριζόντια ιδιοκτησία
  3. Υπάρχουν κάποιες υπερβάσεις στα τετραγωνικά της προσθήκης ορόφου και γενικώς σε όλο το οικοδόμημα που πρέπει να τακτροποιηθούν. Στην πολεοδομία ζήτησαν την άδεια και φωτογραφίες αλλά δεν τις πήγαμε γιατί φαίνεται κατοικήσιμο το ακίνητο αφού ηλεκτροδοτείται απο το κάτω σπίτι και δεν ξέρω αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή θέλει αυτοψία. Επιτρέπεται να ηλεκτροδοτείται το ακίνητο μόνο απο το ρολόι του πρώτου( ισογείου) ?
  4. Υπάρχει δΙώροφο κτίσμα σε εξ αδιαρέτου αγροτεμάχιο-Δεν έχει γίνει σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας άρα και τα κτίσματα είναι εξ αδιαιρέτου. Υπάρχει άδεια για το ισόγειο και για το 2ο με άδεια προσθήκης ορόφου. Υπάρχει ένα ρολόι για το ισόγειο και ηλεκτροδοτεί και τον 2ο όροφο. Επιτρέπεται ο 2ος όροφος να παίρνει ρεύμα απο το ισόγειο ή πρέπει να έχει δικό του ρολόι ; Μπορεί να ζητήσει δικό του ρολόι ο 2ος όροφος χωρίς την σύσταση οριζοντίας ιδιοκτησίας;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.