Μετάβαση στο περιεχόμενο

marien

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ppanag το ιδιο μου ειπε κι εκεινη. εφοσον δεν εχω εθνικη τι να κανω? και πως? σε παρομοια περιπτωση περυσι με αλλο μηχανικο, εκανα καταθεση στο λογαριασμος του κανονικα Pavlos33 μιλαω μαζι της τωρα. μου λεει πως η αμοιβη πρεπει να γινει μονο μεσω εθνικης τραπεζας αλλα δεν ξερει τον τροπο
  2. πληρωσα τα 2 προστιμα της τακτοποιηση μεσω web banking και μου ειπε πως η αμοιβη της πρεπει να γινει μεσω εθνικης τραπεζας. μου εστειλε το εντυπο με τον κωδικο πληρωμης και λεω αποκλειεται να μην μπορω να το πληρωσω μεσω πειραιως!! ειναι δυνατον να μην πληρωνεται σημερα μεσω web banking σε ολες τισ τραπεζες? εγω που δεν εχω εθνικη τι να κανω?
  3. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) καλησπερα σας. προσπαθω να πληρωσω την αμοιβη του μηχανικου μου online, απο την πειραιωσ και η εντολη που μου εστειλε λεει πανω πανω : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Νίκης 4, 10563 Αθήνα. Μεσα εχει μονο 1)το ονοματεπωνυμο του 2) Κωδικός Πληρωμής 3)Αριθμός Λογαριασμού. παω στην κατηγορια πληρωμων:Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και δεν δεχεται τoν κωδικο πληρωμης. τον δεχεται στην κατηγορια: ΤΕΕ - Ποσοστό Ανταπόδοσης. Ειναι το ιδιο ή θα χασω τα 400ε? ρωτησα την μηχανικο μου αλλα δεν το γνωριζει. Σας ευχαριστω εκ των προτερων !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.