Μετάβαση στο περιεχόμενο

Thanos Theodorou

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Thanos Theodorou

  1. Συνάδελφοι καλημέρα, Χρειάζεται να κάνουμε Αναθεώρηση μιας Οικοδομικής Άδειας κατ. 3 λόγω αλλαγής της δόμησης(η νέα δόμηση που διαμορφώθηκε κατά την κατασκευή είναι μικρότερη αυτής που προέβλεπε η αρχική άδεια λόγω μικρών αλλαγών στο περίγραμμα). Στο eΆδειες, στις επιλογές που βγάζει σε "συνέχεια προγενέστερης πράξης"(όσον αφορά στην Αναθεώρηση) υπάρχει μόνο η διαδικασία "Αναθεώρησης με Προέγκριση". Σε ερώτημά μας στο ΤΕΕ, μας απάντησαν πως μπορούμε να επιλέξουμε και "Βεβαίωση Όρων Δόμησης" και να σημειώσουμε στις παρατηρήσεις αυτής της έγκρισης πως πρόκειται για Αναθεώρηση, δεδομένου πως στην καρτέλα "Έλεγχοι/Επιμέρους περιπτώσεις/Εγκρίσεις Φορέων" δεν υπάρχει επιλογή για Αναθεώρηση οικοδομικής άδειας. Έχει ακολουθήσει κάποιος αντίστοιχη διαδικασία, δηλαδή Αναθεώρηση οικοδομικής άδειας με αλλαγές σε δόμηση, κάλυψη, όγκο με Βεβαίωση όρων δόμησης; Ή είναι υποχρεωτική η Προέγκριση; Ευχαριστώ!
  2. Ναι, έτσι το καταλαβαίνω. Από τη στιγμή δηλαδή που ο δρόμος στο πρόσωπο είναι πλατύς, ουσιαστικά δεν σε περιορίζει το ιδεατό στερεό σε κάτι, που μου φαίνεται και λογικό.
  3. Καλημέρα @DIMITKLADO, Νομίζω πως είσαι στην ίδια περίπτωση με το δικό μου ερώτημα λίγο πιο πάνω. Ρίξε μια ματιά στο σχήμα που έχω επισυνάψει.
  4. Καλησπέρα παιδιά, Έχω την περίπτωση όπου σε περιοχή με μέγιστο ύψος λόγω Σ.Δ. τα 14,00m, το οικόπεδο έχει πρόσωπο σε δρόμο όπου το πλάτος Π, από Ο.Γ. σε Ο.Γ. είναι 17,65μ, οπότε το 1,5xΠ = 26,48μ. Σας έχω επισυνάψει ένα σχέδιο του πώς καταλαβαίνω πως θα έπρεπε να κατασκευαστεί το ιδεατό στερεό. Μπορείτε να το δείτε να μου πείτε εάν έχω καταλάβει σωστά; Ευχαριστώ! ΙΔΕΑΤΟ_ΣΤΕΡΕΟ.pdf
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.