Μετάβαση στο περιεχόμενο

xrrx

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σ ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, σκοπός μου ήταν να ρωτήσω αν αξίζει να το δω με τον μηχανικό μου ή αν ήταν αποτρεπτικό, σίγουρα θα το δω από Δευτέρα με μηχανικό για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Αν και η λογική μ αυτή ήταν πως μια συνάντηση συγγενών θα ήταν αποτρεπτική αν δεν άντεχε το φορτίο.
  2. Δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο νόμος με μια απορία μου και χρειάζεται υπογραφή. Όσο για τα άτομα που χρειάζεται να αδυνατήσουν είναι δυο άτομα 1.90+ γυμναστηρίου με αρκετά καλή υγεία, ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον
  3. Συγγνώμη ίσως είναι αφελές, αλλά 200 κιλά είναι δυο άτομα πάνω σε καναπέ, δεν θα έπρεπε να πέσει το πάτωμα;
  4. Καλησπέρα, βρήκα το site σε αναζητηση και μπήκα στη διαδικασία να κάνω μια ερώτηση που με προβληματίζει, να αναφέρω πως δεν είμαι μηχανικός και δεν έχω καν ιδέα, η οικία μ βρίσκεται στον 2ο όροφο και μου περισσεύει ένα δωμάτιο περίπου 5χ3.5 και σκέφτομαι να φτιάξω ένα προσωπικό γυμναστήριο, θέλω να απλώσω έναν διάδρομο περίπου στα 100 κιλά, ένα ελλειπτικό κάπου στα 80-100 και αυτό όπως και ένα πολυοργανο ας πούμε με περιθώριο προσθήκης αργότερα βάρους τα 100 κιλά, υπολογίζοντας και δυο άτομα στα 200 κιλά, θα αντέξει το πάτωμα ή θα κάνω παρέα στον γείτονα; Γενικά μια πολυκατοικία του 2004 τι αντοχές έχει στα πατώματα; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το δω στο σχέδιο για να μπορέσω να υπολογίσω τι όργανα και ποσά κιλά θα είναι το καθένα; ευχαριστω για το χρόνο σας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.