Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vader37

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. τον ενημέρωσα και προχωράμε έτσι. να ρωτήσω κάτι μήπως γνωρίζετε εκ μέρους τρίτου, σε συμβόλαιο με περαιωμένη δήλωση 4495, αν για οποιοδήποτε λόγο πάει σε οριστική για να προσθέσει κάτι θα πρέπει να ενημερωθεί το συμβόλαιο κάπως; πρόκειται για συμβόλαιο συγγενή, στο οποίο δεν αναφέρεται ημερομηνία περαίωσης παρά μόνο ο αριθμός δήλωσης. δεν αλλάζει κάτι από κατόψεις πχ μου είπε. ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Για την πρώτη φάση εννοείται έχω προχωρήσει έτσι, τώρα για το δεύτερο το φαντάστηκα ότι θα κολουσε το σύστημα σε περίπτωση δανεισμού.
  3. Καλησπέρα σε όλους, δεν βρήκα κάποιο άλλο σχετικό θέμα και ήθελα την γνώμη σας σε κάτι. Εχω ένα ακίνητο από κληρονομιά στο οποίο πρόκειται να τακτοποιήσω κάποιες αυθαιρεσίες με το ν.4495/17 ώστε μετά να μεταβιβαστεί πλήρως σε μένα. Επειδή έχω σκοπό να προχωρήσω μετα με ανακαίνιση, ο μηχανικός μου πρότεινε ότι άμα έχω καταληξει σε σχέδιο να το περάσω από την αρχή στην ρύθμιση-συμβόλαιο μια και καλή.θα υπάρξει κάποιο θέμα πιστεύετε; Σας ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.