Μετάβαση στο περιεχόμενο

Marianthi66

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Η πολυκατοικία είναι του 1964 και αποτελείται από 14 διαμερίσματα. Δεν έχουν γείωση τα διαμερίσματα εκτός από τα δύο που ανέφερα και που δημιουργήθηκε η αντιπαράθεση. Ρωτάω ποιά είναι η καλύτερη λύση για να γειωθούν όλα τα διαμερίσματα;
  2. Αυτή η κατασκευή μπορεί να καλύψει και τα υπόλοιπα διαμερίσματα που μπορεί μελλοντικά να θελήσουν να συνδεθούν;
  3. (Εγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Γεια σας Έχω διαμέρισμα σε πολυκατοικία κατασκευής 1964. Ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης έκανε εργασίες γείωσης στο διαμέρισμά μου προκειμένου να καταθέσει την ΥΔΕ στην ΔΕΔΔΗΕ και να προχωρίσουμε σε παροχή ρεύματος λόγω αλλαγής ενοικιαστή. Η σύνδεση του καλωδίου γείωσης έγινε σε ήδη υπάρχουσα ράβδο ηλεκτρόδιο που είχε τοποθετηθεί παλαιότερα για άλλο διαμέρισμα της πολυκατοικίας. Στον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας κάτω από τα ρολόγια υπάρχει μια τρύπα . Από εκεί βγαίνουν δύο καλώδια σε σπιράλ, το παλιό που οδηγεί στο ρολόι της άλλης ιδιοκτήτριας και το καινούργιο που οδηγεί στο δικό μου ρολόι. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κανονισμός σχετικά με αυτή την περίπτωση καθώς η άλλη ιδιοκτήτρια θεωρεί ότι έκανα χρήση της δικής της εγκατάστασης αυθαιρέτως και ότι κινδυνεύει το διαμέρισμά της. Ο ηλεκτρολόγος μου μου είπε ότι ο κανονισμός είναι να συνδεθούν όλα τα διαμερίσματα σε μία ράβδο, από τη ΔΕΔΔΗΕ μάλλον δεν ήξεραν να απαντήσουν σε αυτό το θέμα... μου είπαν να ρωτήσω πολιτικό μηχανικό ή ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη που έτσι κι αλλιώς αυτός παίρνει την ευθύνη γιατί υπογράφει στην ΥΔΕ. Αν κάποιος μπορεί να παραθέσει γραπτά τον κανονισμό θα με εξυπηρετούσε ιδιαίτερα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.