Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nelli8

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Σχεδιαστής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Θα ήθελα αν υπάρχει δυνατότητα να μου στείλετε λινκ να τα μελετήσω. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας
  2. Το. Έγραψα και στο άλλο μέλος που μου απάντησε, ο. Σκοπος μου είναι να μάθω τα δικαιώματα μου, και αν μπορεί ο. Καθένας έτσι να κάνει αλλαγές και να βλάπτει το. Γείτονα. Κατά πόσο αυτό είναι θεμιτό κ επιτρεπτό. Δηλαδή μπορώ και εγώ να σκαψω να βάλω στην αποχέτευση και άλλο WC να ηχορύπαινω και να είναι οκ? Προσπαθώ να καταλάβω τι δικαιώματα έχω, και γυαυτο έθεσα το ποστ εδώ ως επαγγελματικά καταρτίσμενοι να μπορέσετε να μου πείτε κάποια εκδοχή που δεν. Έχω σκεφτεί. Και η ηχομονωση κοστίζει όπως φαντάζομαι.θα γνωρίζεται επίσης είναι νερα όσο και να μονώσεις θα ακούγονται. Ευχαριστώ πολύ
  3. Μα. Γιαυτό έθεσα το ερώτημα εδώ γιατί προσπαθώ να αντίδρασω ψύχραιμα και με σύνεση. Μεταξύ μας δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάτι, θα κάνω ένα τηλέφωνο να προειδοποίησω από εκεί και πέρα αυτό που προσπαθώ να αντιληφθώ είναι που ξεκινάνε τα δικαιώματα μου. Ούτε να τσακωθω έχω σκοπό, με ενδιαφέρει να λυθεί το πρόβλημα που δημιούργησε ο γείτονας. Απλά κάπως παραλογο μου κάνει όλο. Αυτό να μπορεί να κάνει αλλαγές να βλάπτουν και να ενοχλούν και εγώ να μην μπορώ να κάνω κάτι στο ίδιο. Μου το σπίτι και να πρέπει να το. Δεχτώ η να καλέσω συνεργείο να μελετήσουν τον. Χώρο. Για ηχομόνωση. Όλο αυτό. Προϋποθέτει ένα κόστος το. Οποίο αν δεν είχε προχωρήσει σε αλλαγές τέτοιου τύπου δε θα το διέθετα. Αυτό υα ήθελα να ξέρω ιδανικά τι δικαιώματα έχω. Ευχαριστώ για την απάντηση
  4. Καλήμερα, σε ευχαριστω για την απάντηση σου,απαντάω στα ερωτήματα σου. Είμαι μηχανικός σχεδίασης προϊόντων. Αναφορικά με τις εργασίες που έγιναν : πρέπει να έχουν. Γίνει απο ερασιτέχνη που πιάνουν τα χέρια του ούτε καν από επαγγελματία. Οπότε δεν έχει κατασκευαστεί με βάση τους κανονες και της τέχνες της επιστήμης. Γιαυτό και έχουν προκύψει τα προβλήματα αυτά. Αν. Είχε. Έρθει υδραυλικός και έκανε σωστά την σύνδεση τότε θεωρώ δεν θα το συζητούσαμε. Αναφορικά με το αν ότι φτιάχνει είναι σύμφωνα με. Τις πολεοδομικες διατάξεις δεν είναι καθώς δεν έχει πάρει κάποια άδεια και τα έκανε όλα στη ζούλα όταν έλειπα από το σπίτι. Δηλαδή συγνώμη έρχεται ο διπλανός του καθένα κάνει τις οποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι του κάνοντας ζημιές στην ήδη κακή ηχομονωση και είναι οκέι αυτό.? Πρέπει εγώ δηλαδή να βάλω το. Χέρι. Μου στη τσεπι επειδή ο άλλος είναι γκαου? Δεν μου ακούγεται και πολύ λογικό. Αυτό. Δεν. Πρόκειται να. Κανει καμία. Αλλαγή γιατί είναι τσιπης μεγάλος. Γιαυτό και κάνει ερασιτεχνικά αυτές τις αλλαγές. Σκεφτόμουν να πάω στην πολεοδομία να κάνω καταγγελία πολύ απλά!! Τουλάχιστον να πληρώσει το πρόστιμο για αλλαγή χρήσης χώρου χωρίς άδεια. Απλά. Πρέπει να βρω το. Δίκιο μου και εγώ δεν ξέρω αν με. Καταλαβαίνετε. Όσο για τον τσακωμό. Ήδη έχει. Γίνει. Καλός χρόνος φεύγει κακός γείτονας όχι.
  5. (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλησπέρα, δεν βρήκα κάποια αναφορά με το θέμα μου και θα ήθελα κάποιες συμβουλές αν γνωρίζετε. Μένω σε μονοκατοικία χωρισμένη στα 2 κάθετα είμαστε κ οι δύο ιδιοκτήτες, έγινε αλλαγή χρήσης χώρου σε WC όταν έλειπα από το σπίτι από τους γείτονες Χωρίς καμία δική μου συγκατάθεση, η αποχέτευση που βγήκε το καινούργιο WC είναι κοινή. Το αποτέλεσμα της αλλαγής είναι να ακούω όταν κάνει μπάνιο (στο παλιό μπάνιο - που τα νερά τρέχουν στην κοινή αποχέτευση ) όλους τους ήχους και σαν να ανοίγει η βρύση μέσα στο σπίτι μου. Φαίνεται να εχουν πειραχτεί τα υδραυλικά και φαίνεται η εγκατάσταση του νέου wc να μην έχει. Γίνει σωστά. Υπάρχει. Μεσοτοιχια που μας χωρίζει με 8ρι τούβλο. Ακούγονται όλα μετά την αλλαγή τελείως διαφορετικά η ηχορύπανση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Δεν ξεβρ πως να κινηθώ. Δεν με ενδιαφέρει το παράνομο WC με ενδιαφέρει να μην ακούω όλους αυτούς τους ήχους. Τι κάνω πάω πολεοδομία? Κάνω αγωγή για μη σωστή εγκατάστασή δημιουργία ηχορύπανσης στο σπίτι μου?? Γενικά πως το χειρίζομαι θα ήθελα κάποιες συμβουλές. Ευχαριστω πάρα πολύ προκαταβολικά και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, ήθελα να τα αναφέρω όλα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.